View Single Post
Vechi 20.05.2009, 15:58:40
Litanu Litanu is offline
Banned

Data înregistrării: 10.07.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul

nu sunt atacați direct ortodocșii (ar fi și culmea pentru că din rândul lor sunt recrutați noii adepți), ci e atacată Biserica Ortodoxă. Răspunde sincer de câte ori nu ai auzit la ei replici de genul:
Nu religia te mântuiește, ci credința in Domnul IIsus.
Nu religia din care faci parte te mantuieste ci credinta in jertfa mantuitoare a Domnului Iisus Hristos. Vedeti vre-un neadevar in aceasta afirmatie? In plus, nu cred ca atac pe nimeni, pentru ca acest adevar este valabil pentru toate religiile (inclusiv cea din care fac parte). Si este confirmat de Sfanta Scriptura, in zeci de versete.

"Caci atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in el sa nu piara ci sa aiba viata vesnica."(Ioan 3:16)

Dvs. incercati sa puneti ceva sau pe cineva in locul lui Hristos. Si cine face lucrul acesta poate fi considerat un "impotrivitor" a lui Hristos.

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul

de când funcționează forumul marea majoritate a sectanților care au scris pe acest forum aparțineau și aparțin grupării intitulate "Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea",
Au fost invitați să meargă să scrie pe forumuri baptiste și penticostale, dar nu o fac pentru că mizează pe "ignoranța" ortodocsilor si stiu că aici ar avea mai multe șanse de a face prozeliți. Dacă s-ar inscrie pe un forum evanghelic sau baptist si ar insista cu atâta inversunare in a propovadui doctrinele sectei lor, cum o fac pe forumul ortodox, ei stiu că ar fi dați afară automat.
[SIZE=2][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE]
Intrati pe forumul baptist "Vox Dei". Veti gasi si acolo adventisti. Referitor la datul afara de pe forum: am urmarit o discutie, pe acel forum, intre un adventist si un baptist. Administratorul forumului l-a pus la punct de cateva ori chiar pe baptist si l-a avertizat ca-l "da afara" daca mai continua sa foloseasca expresii jignitoare. Mi-a placut corectitudinea acelui administrator.Si, trebuie sa va spun ca baptistul acela era mic pui pe langa dvs. si altii de pe acest forum. Pe acest forum s-au petrecut unele anomalii. "Sectarii" erau jigniti in toate felurile, si tot ei erau dati afara de pe forum.

Dupa cum vedeti, postam numai in "tarcul nostru" (cu putine exceptii). Facem asta pentru ca cei ca dvs. ne-au chemat. Nu cred ca am initiat vre-o dicutie (topic), ci doar am raspuns la intrebari sau minciuni.