View Single Post
Vechi 12.01.2007, 17:08:54
mq mq is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dmb
Cred ca incep sa inteleg unde este problema ta. Gindesti prea mult prin "EU" sau mai bine spus gindesti doar asa. Mintuirea , apropierea de Dumnezeu este "NOI". De aceea si Treimea este Noi (si nu doar noi doi, ci 3, ca iubire perfecta, ne-egoista)
Iar daca am mai putea rationa omeneste/paminteste bucuria nu ar mai putea fii deplina. Ar urma gindurile, intrebarile samd....Iar bibelou nu sintem pentru ca adaugam actv bucatica noastra de iubire la bucuria generala.Si nu doar atita, primim bucuria celorlalti. Este o legatura activa nu doar un bibelou peste care s-a aprins doar lumina.
Si ca sa te linistesc complet. Sa presupunem ca tu ai dreptate si sintem bibelouri. Nu o sa-ti dai seama de lucrul acesta pentru ca bibelourile...nu gindesc.
Dar pina atunci mai trebuie ajuns acolo. Si asta nu-i usor deloc. Cred ca e o tema mult mai importanta de discutie : cum ne mintuim decit cea de cum te simti ca mintuit lasind la o parte ca-i mult mai reala si de actualitate
:)
Exact, incepi sa intelegi. Cine se va mantui va trai o perpetua stare de liniste, bucurie, iubire, etc, sentimente si atat. Nu e loc pentru ratiune. Si asa este, bibelourile nu-si dau seama de ele insele, este tocmai ce vroiam sa spun.

Trebuie sa plec pana la Patriarhie, ma intorc si reiau discutia.
Reply With Quote