View Single Post
Vechi 20.05.2009, 18:13:35
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Litanu
Nu religia din care faci parte te mantuieste ci credinta in jertfa mantuitoare a Domnului Iisus Hristos. Vedeti vre-un neadevar in aceasta afirmatie?

Tu ai citit ce am scris mai sus? De ce scoți din context doar ceea ce iți place? Unde am scris eu că mântuirea nu vine prin Hristos?

Citat:
În prealabil postat de Litanu
Intrati pe forumul baptist "Vox Dei". Veti gasi si acolo adventisti. Referitor la datul afara de pe forum: am urmarit o discutie, pe acel forum, intre un adventist si un baptist. Administratorul forumului l-a pus la punct de cateva ori chiar pe baptist si l-a avertizat ca-l "da afara" daca mai continua sa foloseasca expresii jignitoare. Mi-a placut corectitudinea acelui administrator.Si, trebuie sa va spun ca baptistul acela era mic pui pe langa dvs. si altii de pe acest forum. Pe acest forum s-au petrecut unele anomalii. "Sectarii" erau jigniti in toate felurile, si tot ei erau dati afara de pe forum.
Dupa cum vedeti, postam numai in "tarcul nostru" (cu putine exceptii). Facem asta pentru ca cei ca dvs. ne-au chemat. Nu cred ca am initiat vre-o dicutie (topic), ci doar am raspuns la intrebari sau minciuni.

Mda, domnule Vasinec/Litanu, uite vă propun un experiement. Intrați pe forumul baptist Vox Dei și încercați să îi convingeți pe "frații" de acolo [COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]postând cel puțin de două ori pe zi [/COLOR][/COLOR]și încercând să îi convingeți de un "adevăr" adventist. Aici alegeți dvs care "adevăr". Fie incercati să îi convingeți despre obligativitatea ținerii Sâmbetei, fie încercați să îi convingeți despre inexistența sufletului după moarte. Adică ce încercati să faceti dvs de mai mult de doi ani pe forumul ortodox. Să îmi spuneți și mie numele cu care intrați pe forum ca să vă pot urmări. Nu cred că o să vă țină mai mult de o lună pe acel forum. Dacă o să vă țină mai mult decât 30 de zile fără să vă dea afară și fără să vă steargă postările, o să mă apuc si eu să propovăduiesc adventismul pe forumul acesta. Dar atenție! Trebuie să postați acolo cel puțin de două ori pe zi, pe aceași temă, pe aceiași dogmă adventistă, pe care baptistii nu o imbratisează. Nu e mult având in vedere faptul că media postarilor dvs zilnice pe forumul acesta e mult mai mare.
Ce ziceți, încercăm?