Subiect: Tara mea
View Single Post
Vechi 20.05.2009, 19:47:54
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Din nou vad ca folosesti termeni generali, arhietipuri de genul MARET: TARA!!! ce-i aia tara? din perspectiva ta in prezent/ in conditiile jafului si a mitocaniei orasenesti de acum, cind totul este vindut cumparat ingradit cu sirma ghimpata si aparat cu buldogi pe doua picioare si rotweileri

Mai exista posibilitatea ca o vizitezi cu ochelari de cal asa cum o face Vassy/Hartford, saraca, vai de capul ei, care spera sa se intoarca dupa ce iese la pensie, neintelegind ce diferenta uriasa este intre a VIZITA Roamania din civilizatul New Jersey, plecata de la 20 de ani, si a LOCUI in Romania. Stai ca inca nu a facut nici o coada la medicamente de diabetici sau alte nenorociri, nu a incercat sa obtina ceva de la statul roman, nu a buzunarit-o nimeni prin Obor...sa vezi tu atunci cum incepe sa i se intunece imaginea

"ca tot noi nu am ingrijit-o si am dat bir cu fugitii"... tu sigur nu esti la grupa mare? la cit de pueril si lipsit de maturitate suna, Doamne!
Vassy/Hartford, saraca, vai de capul ei,( Thank you)

Draga Andrei de unde stii ca asa o fi : diabet si cozi pe la medicamente poate nu am diabet sint din saminta sanatoasa crede-ma mama mea are 96 si e inca in viata bine mersi. Apoi asa se intimpla cu unii cind ne intoarcem si ne dam mari eh mindria ce sa faci ce e musai sa vin acolo cu masina lux si alte nu frate eu pot folosi si autobusul ma port simplu nu prea se vede ca sint plecata de mult de acolo. Las ca nici pe aici nu sint toate perfecte mai la tot pasu treb sa te uiti in urma sau sa ai pistolul in buzunar, usile zavorite si cite. Don't worry about me Domnul grijeste de toate.
Reply With Quote