View Single Post
Vechi 21.05.2009, 00:05:03
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

[quote=oana_21;139401]Am mai pus intrebarea asta si vad ca inca nu am primit raspuns, de aceea intreb din nou.
Este crestineste sa ii numesti pe fratii tai neoprotestanti "sectari", atat timp cand toti cei amintiti de tine mai sus sunt biserici recunoscute de statul roman ? Or fi acestie neoprotestanti cum or fi, dar fara respect la adresa lor niciodata nu va fi mai bine. Eu am intrat si pe forumuri ale diferitelor confesiuni religioase dar sincer acolo nu am gasit jignire aduse ortodocsilor ca cele pe care neoprotestanti trebuie sa le suporte aici.[/quote

De ce e bun statul acum cand va recunoaste ca ,,biserici,, dar cand statul prin Constantin cel Mare a recunoscut ziua Domnului, nu impunand-o cum eronat sustineti voi, ci legalizand ziua tinuta de crestini, nu mai e bun???
Cum ar fi putut sa accepte crestinii sa tina o zi impotriva vointei lor, cand ei isi dadeau viata in cele mai cumplite chinuri pentru lucruri mai marunte decat acesta?