Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 21.05.2009, 02:46:13
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Noi ne cunoastem mai bine pe aici si fetele stiu ca daca vorbesc despre ajutorul acordat gay-ilor eu chiar am facut-o lucrind cu ei , angajindu-i, trecind de diferentele de orientare sexuala si dindu-le o sansa existentei lor
Mirela stie bine asta, si la fel si Jeni stie de initiativele mele, de aceea rid cu gura pina la urechi cind aud afirmatiile tale.
Dar nu ma supar pe tine, esti chiar funny!
De-aia tot dai inainte cu homosexualii?
Nu tu dai o sansa existentei lor, ci Dumnezeu face asta. Dar intr-un final tot in iad ajung daca nu se pocaiesc!
Si ca sa-ti dau argument:
9. Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici desfrânații, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții,
10. Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. (I Corinteni 6)

Deci ceea ce este de dorit este indreptarea lor, nu crearea iluziei ca ceea ce fac ei este "normal"!
Indreptarea lor cred ca numai la Dumnezeu este cu putinta (parere personala), de aceea nu este nici de ras si nici absurd sa te rogi pt ei (asta ca ai spus ca sunt amuzanta cu rugatul pt ei).
Cred ca cel mai rau lucru care i se poate intampla unui om este sa fie lasat sa faca dupa mintea lui. Ceea ce se intampla cu homosexualii:
27. Asemenea și bărbații lăsând rânduiala cea după fire a părții femeiești, s-au aprins în pofta lor unii pentru alții, bărbați cu bărbați, săvârșind rușinea și luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
28. Și precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoștință, așa și Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine. (Romani 1)

Degeaba ti-e mila de homosexuali ca sunt discriminati (desi eu nu locuiesc in tara si stiu bine ca nu sunt discriminati), ca ceea ce ii asteapta dupa moarte este pedeapsa. Pentru pedeapsa cumplita ce ii asteapta ar trebui sa-ti fie mila de ei, nu pentru ca nu au job!
Reply With Quote