Citat:
În prealabil postat de oana_21
Oare idealul tuturor crestinilor nu este acela de a traii precum Isus Cristos ? Nu asta ar trebuii sa fie inclusiv si lupta crestinului ortodox ?
|
Draga mea, daca nu provii din LUMEA NEO-PROTESTANTA atunci sa ma ierti daca te supar.
LUMEA acestor oameni este una plina de ura si de invidie fata de ORTODOXIE , DE CE???
Ce doresc de la noi de ne "sapa"atata ? Stiu un lucru, DIAVOLUL a vrut sa-L ispiteasca pe Iisus, cum dar nu va incerca sa darame ceea ce a zidit EL??
Acest lucru nu va fi cu putinta, dupa nemincinoasa Sa afirmatie facuta catre PETRU, "ca nici portile iadului nu o vor sfarama".
Un cult aparut de cativa anisori nu poate sminti decat pe cei care au "pasarele la mansarda"...nu de cuvinte dulci am eu nevoie...iar lupta crestinului nu se termina odata cu "baita pocaintei", ...asa ca mare grija la cuvintele Domnului "Privegheati si va rugati ca sa nu cadeti in ispita"...de ce oare sectarii sau "marii lideri ai crestinismului" nu au citit aceste cuvinte pana nu l-au aflat domnul.
Lupta de care vorbesc SECTARII este lupta impotriva ortodoxie, daca reusesc sa castige pe cate unul (betiv sau desfranat, sau criminal, sau alte genuri de oameni care nu cunosc TAINA POCAINTEI si-si amagesc viata cu "baita"), apoi sa vezi cat tam-tam se face... de ce ??? Daca ne-am uita in interiorul nostru am vedea ce stare de pacatosenie avem...lacrimi draga mea, de asta are nevoie Domnul cand gresesti...de p[lecarea fetei la pamant dupa modelul vamesului...
Deschide ochii draga mea si priveste mai bine ce se petrece...gandeste-te ca au fost peste 1500 de ani in care crestinismul nu a cunoscut curentul sectar (np).