View Single Post
Vechi 21.05.2009, 15:55:49
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Litanu Vezi mesajul
.

Adventistii nu-i considera diavoli pe cei de alte religii ci, dimpotriva, sunt constienti ca Dumnezeu are credinciosi sinceri si in alte confesiuni (se poate vedea si din doctrinele adventiste- nu este o parere personala). Rautatea cu care-i priviti (sau poate ii si tratati) pe cei din jurul dvs. va creeaza probleme.
Cum iar numi Apostolul Pavel oare pe cei care vin intr-o localitate de crestini ortodocsi (fara alte culte) cu saci de carti scrise de EGW si le-ar baga pe sub poarta ???

Cum i-ar numi pe acei oameni care ar veni intr-o localitate ortodoxa si ar vorbi de domnul ,iar la finalul "petrecerii"(spun astfel ca vin cu fanfara si horesc de mama focului) dau o punga cu haine , sau o ciocolata care are un termen de valabilitate fie expirat fie de foarte scurta durata (asta am spus-o ca sa vedeti ca doar n-au adus ceva de Doamne ajuta)???-AICI MA REFER LA CULTUL BAPTIST??

Cum i-ar numi pe cei care in cuvantarile lor funerare ar vorbi doar de "greselile ortodoxiei" de fata fiind si preotul comunitatea respectiva care a venit in semn de respect pt cel raposat si cu o inima deschisa spre oameni (indiferent de credinta lor)?-aici ma refer la CULTUL PENTICOSTAL

Oare care sunt PROOROCII MINCINOSI ??? Dar HRISTOSII care se vor ridica???

Cum ai dori tu sa-i numesti pe acesti oameni? Nu sunt "draci" care ies din iad sa atace ortodsoxia?
Daca ar fi oameni cred ca si-ar vedea de viata si credinta lor !
Numai DIAVOLUL nu are alinare pana nu ispiteste pe oiameni.

AM GRESIT UNDEVA? Argumentati Biblic.
Reply With Quote