View Single Post
Vechi 21.05.2009, 16:33:21
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Litanu Vezi mesajul
In schimb, Sfantul Apostol Pavel (si ceilalti Apostoli) nu s-a inchinat in fata icoanelor, nu a permis inchinarea in fata sfintilor, nu s-a inchinat Mariei, mama Domnului Iisus Hristos (nici macar nu a pomenit de ea in toate epistolelel sale) etc.).
Ce infatiseaza icoanele...pe Avraam, pe Isaac, pe Iacob, pe David ...etc...? Sau pe Iisus, pe Maica Domnului, pe Sfinti Apostoli s.a.m.d. Apoi ocupatia de baza a Apostolilor era sa propovaduiasca, sa intareasca prin cuvant. Ori de cate ori se adunau pt a vb de Domnul frangeau painea.
Despre inchinarea la sfinti in perioada Apostolica nu se pune problema...erau in viata Sfintii...
Dar sa nu uitam ca asa cum bolnavii intindeau mainile spre Apostoli (catre Petru si Ioan spre ex) pt a cere vindecare asa si noi intindem mainile spre ei sa ne ajute...daca umbra lor facea minuni, de ce n-ar face minuni si rugaciunile pe care le adresam lor?
Despre Maica Domnului fece mentiune Luca, atat in Ev.cat si in Fapte. Despre inchinarea Apostolilor fata de ea ce sa-ti mai spun, POATE OR FI MAI PRESUS CA ARHAN. GAVRIIL, si de aceea ei nu i s-au inchinat...cred ca Ev. lui Luca asa cum o avem noi te-ar lamuri...dialogul dintre inger si Fec.Maria spune totul.
Ce ROL AVEAU EPISTOLELE ? sa vb despre o anumita prsoana?...de unde stii ca epistola catre Laodiceni nu ar fi un raspun potrivit pt. toate cultele NP.??? cred ca ar trebui sa lasam si credinta sa-si faca rolul , nu sa ne luam doar dupa ce scrie ...

Citat:
În prealabil postat de Litanu Vezi mesajul
"va indemn sa luptati pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna" (spunea Apostolul Iuda - vers.3) Asta inseamna sa ne ferim de adaugirile pagane infiltrate in religiile crestine (cu binecuvantarea unor Sinoade).
Aceste cuvinte imi aduce aminte de postarea ta cu privire la ortodocsii care va numesc "diavoli"...sa nu va mirati, aici aveti raspunsul?
De ce n-am crede Hotararile Sinoadelor unde au fost prezenti nu 1 sau 2 oameni de rand (si astia bolnavi de nervi-epilepsie), ci numerosi episcopi (oameni alesi de Domnul care ne avand de aface cu NP la cea vreme , si traind dupa credinta cea adevarata ) au expus adevarul asa cum este el in Biblie, si au raspuns problemelor vremii asa cum a hotarat D-zeu.

Asta inseamna sa ne ferim de adaugirile unor oameni BOLNAVI DE NERVI, sau a unor oameni care sunt certati cu MORALA.