Nu putem fi impartiali intr-o lume decazuta...trebuie sa luam atitudine cumva... Parerea mea (Poate gresita) e ca "replicile" mai taioase de pe acest topic sunt legate de atitudine. Toti suntem constienti ca trebuie luat atitudine cumva, trebuie ajutat, dar cum? Unii cu blandete .. altii cu duritate..pentru ca asa le este firea. Din punctul meu de vedere nu se vorbeste chinezeste nici pasareste

ci fiecare isi expune punctul de vedere in functie de firea si inima sa. Insa, ar fi bine daca inainte de a judeca pe unii ca sunt mai duri, am tine cont de 2 lucruri.
1.Suntem in virtual ( de aceea am facut gluma cu discutia purtata fata in fata..) si nu avem posibilitatea sa vedem si chipul celui ce scrie (ma refer la mimica fetei care adesea exprima ceea ce inima simte)
2. Nu tot omul ce latra si musca.. Ba mai adesea unul ce pare aspru asunde in sine o inima plina de mila si iubire.
Mie personal imi plac mult mesajele Ancai, chiar daca par mai dure. Dar si ironia fina a lui Andrei imi place...ptr ca ne ofera noua ( tuturor, inclusiv mie deci..) posibilitatea de a ne testa iubirea aceea neconditionata..la care eu am cam ramas corijenta..
Iar off topic...ce sa fac asta-s eu...