Subiect: New Age
View Single Post
Vechi 21.05.2009, 17:39:06
eduardd
Guest

Implicit

Revin, pentru ca am uitat ceva. Acest mesaj este o parere proprie legata de acest topic ( stric de acest topic) si nu se refera la cineva anume. Desi am folosit doua nume Anca si Andrei, parerea mea este per ansamblu.
Cat despre gay si new age...sunt multe de spus. Dar pt. ca, inca nu am intalnit o situatie concreta..nu stiu cum as putea reactiona. Daca as intalni un gay sincer nu stiu cum as reactiona. Poate as astepta sa ma intrebe el ceva, daca nu o va face cred ca l-as intreba doar care e numele de botez apoi as tacea. Nu stiu!! Efectiv nu stiu!! Si nu-mi este rusine sa spun asta. Sincer daca ma gandesc la voi cei din diaspora uneori cu durere o fac si pentru ca voi aveti zi de zi contact cu astfel de oameni. Cred ca iti trebuie o credinta si o vointa de fier sa nu judeci ci sa ajuti efectiv cumva..nu doar cu vorba ci chiar sa ajuti, concret! Greu de dezbatut o asemenea problema, greu de tot..mai ales cand inca nu ai trecut printr-un caz concret. Asa cu parerea..pot sa-mi dau dar..nu cred ca e cazul ...Doamne iarta-ma!
Reply With Quote