Citat:
Īn prealabil postat de Fani71
Da, scoate-l. Nu am auzit despre aceasta intalnire si nu am auzit niciodata sa se fi hotarat sa se tina 'liturghii ecumenice'. Nu am vazut nicodata asa ceva. Nu este vorba doar de slujba de rugaciune, fara euharistie? caci altfel nu vad cum ar fi, deoarece nici orttodcsii, nici catolicii nu accepta sa se impartaseasca la ceilalti. (nu suntem in copnuniuneà  Mi se pare o aiureala.
|
Am cautat topicul, dar nu-l gassesc. Poate se ascunde sub alt nume. Dar poti da cautare pe "Sibiu 2007". Ar fi pacat sa nu se mai gaseasca, pentru ca era un topic f amplu despre cele petrecute la Sibiu. Gasesti materiale si in limba franceza, caci eu am gasit in germana si engleza. mai caut.
"Aiureala" aceea a avut loc la Tronheim in Norvegia. Chiar s-au mandrit cu faptul ca sunt primii care tin o Liturghie (ma rog, ceea ce inteleg ei prin liturghie) ecumenica. A fost televizata si asa am putut-o urmari. In biserica era o bucata mare de ghiata, care se topea vazand cu ochii, caci despre asta au discutat in acea "liturghie". Nu-miaduc aminte sa fi auzit pronuntandu-se numele Domnului.