sincer vad m ati cam facut sa zambesc cand am vazut cate posturi pe seama acestui subiect.
. vreau sa spun si eu ceva si anume ca Vechiul Testament a fost scris la mii de ani dupa facerea lumii iar povestea cu Adam si Eva s a transmis din generatie in generatie. nu exista abslout nici o dovada ca l a inceput a fost doar omul.
descoririle istorice arata omul a aparut pe pamant dupa alte specii de animale, nu arata ca acum etc. si Teofil Paraian a spus ca e foarte posibil ca povestea cu Adam si Eva sa fie doar o legenda.
Daca ar fost adevarat cu Adam si Eva nu ar fi trebuit sa existe doar un singur popor????????
Sa presupunem ca Dumnezeu s a suparat pe oameni pt turnul din Babilon si le a amestecat limbile ca sa nu se mai inteleaga.
Dar cum au aparut mai multe rase de oameni???albi, chinezi, negrii, mongoli, arieni, etc??? nu e omul facut dupa chipul si asemanarea Sa??? sa nu spuneti ca negrii sunt negrii pt ca au trait in Africa unde e caldura. America de sud este pe aceeasi paralela cu Africa si nu exista negrii. iar negrii din Africa difera de cei din Australia.
legat de mantuire eu cred ca prin ea se intelegea iertarea de pacate, sa fim vrednici de a intra in Rai.
|