continuarea de mai sus
[SIZE=3][COLOR=#000000] Dau să te învăț toată taina Mea cea pentru sfârșit de timp, în care Eu te-am cuprins pe tine, iar tu să cauți să fii silitor pentru ea și pentru înțelepciunea ei cea deplină, popor mititel. Scoală-te mare pentru înțelepciunea tainei în care Eu te-am învăluit și pe care am coborât-o din vecii peste tine, Ierusalime nou, că dacă nu vei înțelege pe deplin taina Mea cea păstrată pentru la sfârșit de timp și pentru tine, nu vei putea s-o împlinești pe deplin, nu vei purta pe deplin iubirea ei, iubirea ei care te ajută s-o poți purta și lucra ca să se întocmească ziua venirii Mele cu învierea făpturii și cu viața veacului ce va să fie pe deplin pe pământ. Amin. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000] O, poporul Meu Ierusalim, cerul cel nou și pământul cel nou își desfac învelișul și se ivesc din mijlocul tău, iar tu să le lucrezi și se le păzești și să le ai pe vecii, căci marea nu mai stă împotriva ta, nu mai este în calea ta, căci am despărțit lumina de întuneric și apele de ape și am întocmit tăria, și o numesc cer nou, Ierusalim nou pe pământ, și l-am numit întâiul, cea dintâi sămânță păstrată în vecii ca să nu fie strivită pe pământ. Iar acum îi dau chip în mijlocul oamenilor, că e sfârșit de timp la ivirea acestui rod tainic, dar adevărat ca și Dumnezeu. Amin. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000] Cântă-ți cântarea dacă ai răsărit pe pământ, Ierusalime nou, căci sămânța ta a fost păstrată în vecii pentru la sfârșit de timp, și iarăși zic: pentru la sfârșit de timp. Amin. Tu ești făgăduința pe care am făcut-o Eu pentru toți sfinții și îngerii. Tot și toate așteaptă ziua ta și ziua Mea una în alta, și totul se va descoperi în toată frumusețea cea din vecii care este la Tatăl, și apoi toate se vor supune Tatălui, căci s-au supus Fiului. Amin. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000] Cântă-ți cântarea, iubitul Meu Ierusalim. Învață-ți cântarea și soarta și cântă Celui ce ți-a dat viață pe pământ, și cântă, și vei cânta pe veci de veci cântarea ta cea din vecii, cântarea miresei. Eu am spus: <<Când mlădița smochinului se face fragedă și odrăslește frunze, cunoașteți și vă bucurați, că a sosit izbăvirea>>. Amin. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000] O, spune-Mi tu, Ierusalime, spune-Mi tu taina ta, taina pentru care ai venit. Spune-Mi, poporul Meu, învaț-o bine și spune-Mi ca să-ți văd credința și statura și duhul tău cel lucrător și mersul tău pe pământ. O, poporul Meu, să mergi pe pământ tot mai frumos, tot mai pe deasupra, ca să ne întâlnim în vremea mersului și să ne întâmpinăm și să ne îmbrățișăm întru slavă, căci scris este: <<Vor fi răpiți ca să întâmpine pe Domnul în văzduh, și așa vor fi cu El pururea. Amin. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000] La început Duhul Domnului Se purta pe deasupra apelor, iar la sfârșit, pe deasupra ta, grăind peste tine și mărturisindu-te, poporul Meu. Spune-Mi tu Mie, Ierusalime nou, spune-Mi, fiule, taina ta. Eu te voi auzi și îți voi duce cuvântul în vecii. Amin, amin, amin. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000]20-01-2002[/COLOR][/SIZE]
|