View Single Post
Vechi 22.05.2009, 20:42:02
brunhilda brunhilda is offline
Member

Data înregistrării: 22.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 2io Vezi mesajul
De exemplu:
- exceptii de la legea gravitationala: am vazut mai demult la TV un om care oprea lumea pe strada si se ridica ~50cm de la sol - datorita demonilor carora le slujea
- exceptii de la alte legi: in timpul cat era in pustie, Parintele Cleopa se ducea la Mos Martin cand era mai frig (dupa cum singur a afirmat); am fost sa sarut moastele Parintelui Ilarion Argatu imediat dupa ce a fost dezgropat - ce mireasma de mir am simtit in acel moment! sotia mea l-a sarutat mai inainte si a spus ca nu a simtit mirosul, dar ca a simtit o pace neobisnuita.
- o alta exceptie este Sfanta Lumina de la Sfantul Mormant in noaptea de Inviere, si exista numeroase exceptii. Dar toate acestea nu sunt aleatoare.
tu pe ce baza faci afirmatia ca respectivul (probabil David Blaine) se ridica de la pamant datorita demonilor? stii ca sunt si preoti ortodocsi care fac chestia asta? si calugari budisti? sau..pe unii ii ajuta Dumnezeu si pe altii demonii pe criteriul profesiei? apropo, respectivul era iluzionist! ca si Chriss Angel, David Dopperfield-care a "teleportat" pe cineva in direct din America in Jamaica! cativa calugari budisti insa, pot aprinde focul cu palmele-asta nu mai e iluzie, dar aia sunt budisti asa ca ne lovim din nou de problema demonilor!:))

Parintele Cleopa a vazut si o nava cu extraterestri-asta asa, ca fapt divers.

lumina de la Mormant nu are nimeni voie sa o cerceteze si in plus de asta numai la ortodocsi se aprinde, musulmanii, evreii, catolicii nu cred in asa ceva, desi ultimii sarbatoresc Pastele. dar.. probabil ca si aici e mana demonilor. Dumnezeu probabil ca i-a lasat pe ortodocsi mai cu motz!

cat despre "incoruptibili" corpuri neputrezite adica- vizavi de anumite cazuri inca se fac studii- cea mai celebra este sora Bernadette; la intrarea intr-un templu budist, unul din calugari intampina turistii in pozitia lotusului, se pare ca asa a fost ultima dorinta de asi petrece eternitatea! acest fapt nu este ceva specific crestinilor! pt mai multe cunostinte, puteti citi cate ceva despre mumificarea naturala.
Reply With Quote