În prealabil postat de ory
Ce frumos ai spus Fani !!! Si, mai ales , pe intelesul oricarui suflet care nu doreste decat sa se lumineze prin Impartasirea cu Sf. Samge si Sf. Trup al Mantuitorului, lucru, de altfel, foarte greu de inteles din perspectiva Bisericii...de multe ori.
Eu, ma simt uneori atat de subreda, atat de tematoare, atat de...slabita de duh, insa duhovnicul mi-a pecetluit apropierea de aceste Sf. Taine pe o perioada mult prea mare, de fapt, cam nedeterminata...
Este adevarat, sunt nevrednica, sunt vai de capul meu, trebuie sa ma pocaiesc, insa din perspectiva lui .pocainta mea ar consta in insasi schimbarea vietii, inclusiv cea sociala. O mare invalmaseala ! ! !
Am gasit si duhovnici mai ingaduitori, duhovnici care au spus; "Dumnezeu sa judece, eu imi fac datoria sa te apropii de Biserica !". Insa, imi este greu sa trec peste obstacolul celuilalt. Si, sincer...ar cam trebui, caci putregaiul este mult mai extins .
Cateodata imi vine sa nu ma mai intereseze de acest aspect, asa m-am saturat de neomenie, de dogme inventate, de ura justificata prin credinta, de nepasare si seductie...uneori nu mai vreu sa ascult de oameni ca noi, ci doar sa-i accept asa cum sunt, si pe mine, de asemenea...
|