View Single Post
Vechi 23.05.2009, 13:09:14
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Frustrare de ordin sexual? Mai sa fie!!! Pai atunci pentru toate neregulile din societate se poate gasi aceasta explicatie ca si cum sexul ar tine si de foame si de sete si locul lui Dumnezeu, daca se poate.

Bietii de ei, homosexualii sunt de plans pe plan duhovnicesc. Daca ai avea, prin absurd, 10 copii si, din cauza conditiilor materiale, ar trebui sa-i dai spre infiere pe cativa, i-ai da unei ,,familii'' de homosexuali? Caci asa cum ne gandim noi astazi la copii, asa se vor gandi si ei la noi in viitor, cand vor deveni adulti. Cine iubeste isi iubeste semenii ii si cearta atunci cand gresesc. Caci mantuirea se obtine greu, totusi.
Dac-as avea 10 copii, ar fi ai mei si i-as creste. Daca n-as putea sa-l cresc pe cel putin unul din el, n-ar mai fi al meu si ar fi ai statului. Iar statul ar decide cui il da spre adoptie, deoarece inseamna ca eu am fost iresponsabil si incompetent ca parinte, facand mai multi copii decat pot sa cresc. In cazul asta as merita sa-i pierd custodia. Iar daca altii sunt responsabili si pot sa intemeieze o familie, iar statul decide ca au competenta si resursele necesare sa ofere o viata decenta unui copil, de ce sa nu aiba dreptul la a infia unul?

Oricum, in cazuri din astea copilul sta mai degraba intr-un centru de ingrijire, nu este dat spre adoptie, pentru ca parintele este decazut din drepturi doar din cauza de rele tratamente, nu pentru ca nu are bani sa-l intretina.
Reply With Quote