View Single Post
Vechi 23.05.2009, 20:59:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Să învățăm a răbda toate scârbele, necazurile, năpastele , bolile. . .

Zis-a un părinte oarecare : "Ceara de nu se va înfierbânta cu foc spre a se muia, nu este cu putință a se întipări pecetea ce o vei pune pe dânsa. Asemenea și omul, de nu va fi muiat prin focul scârbelor, al bolilor, al ostenelilor, al ispitelor și al neputințelor, nu se poate tipări într-însul pecetea Sfântului Duh, că pentru aceasta zice Domnul către Apostolul Pavel : < Ajunge ție darul Meu, că puterea Mea întru neputință se săvârșește>".
Însuși Sfântul Apostol Pavel zice în cartea sa : " Cu dulceață este mie a mă lăuda pentru neputințele mele, ca să se sălășuiască în mine puterea lui Hristos". Să învățăm a răbda pentru Domnul cu mulțumire toate scârbele , necazurile , năpastele , bolile și orice ispită va veni, după Voia lui Dumnezeu, întru folosul nostru. Prin răbdarea scârbelor cu mulțumire, va intra omul în Impărăția Cerului, precum însuși Domnul zice : " Cu multe scârbe se cade a intra în Împârăția Cerului".