View Single Post
Vechi 23.05.2009, 21:27:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Îndemn !

Am mai spus și cu altă ocazie și doresc a o spune din nou cu o oarecare strângerere de inimă , că pomenirea Preasfintei Fecioare Născătoare de Dumnezeu Fecioara Maria, este atât de rară pe acest forum , uitând în graba noastră , ajutorul ce ni-l dă în timpul vieții și în clipa morții și în ziua Judecății. Acest Topic , deschis de un alt frate de-al nostru și pe care , l-am prelungit , ca să spun așa, se vrea a fi un îndemn spre rugăciune către Ocrotitoarea noastră, un îndemn catre aprinderea candelei seara întru rugăciune catre Maica Domnului. Continuarea acestui topic și postarea poeziilor din ciclul început cu ceva timp în urmă , îl fac ca semn de multă mulțumire pentru tot ajutorul ce mi l-a dat, mi-l dă în astă viață, Prea Sfânta Fecioară. Până la postarea viitoarei poezii, doresc să închei cu înțelepciunea dată de cuvintele Părintelui Cleopa Ilie :
"Știți voi cine este Maica Domnului și câtă putere și câtă milă are ? Este mama noastră, că are milă de săraci și de văduve și de creștini. Pururea se roagă Mântuitorului Hristos pentru noi toți. Aveți voi icoana Maicii Domnului în casă ? Dar căndeluță la icoana Maicii Domnului aveți ? Să luați ocrotitoare și ajutătoare pe Maica Domnului , Mama noastră din cer și de pe pământ ! Împărăteasa cerului și a pămământului ! Dacă o veți lua pe ea ocrotitoare, citindu-i dimineața un acatist cu căndelța aprinsă și seara un paraclis, veți avea ajutor și în timpul vieții și în clipa morții și în ziua Judecății. . . Știți voi cât poate Maica Domnului înaintea Tronului Preasfintei Treimi ? Dacă nu era ea, cred că lumea aceasta se pierdea cu mult mai devreme ! "