View Single Post
Vechi 25.05.2009, 09:51:09
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de 2io Vezi mesajul
... eu nu as fi multumit cu aceasta. Tu esti multumit sa stii ca pana in sfarsit nu vei sti adevarul: de ce trandafirul e trandafir iar tu nu esti trandafir? (spre exemplu) sau, cel mai profund: unde te vei duce dupa ce vei muri?
Sint multumit ca, datorita stiintei, omul cunoaste din ce in ce mai bine ceea ce se intimpla in jurul nostru. Stiinta nu face minuni.
Am mai raspuns deja pe acest forum unde cred ca ma voi duce dupa ce voi muri: acolo unde eram inainte de a ma naste
[SIZE=1]
Citat:
Microscopul nu este o metoda. Iar daca ai vrut sa spui "analiza la microscop", nici asta nu o pot admite deoarece prin analiza la microscop pot doar colecta date dar nu pot analiza aceste date. Ideea era: ce metoda se foloseste pentru a analiza datele?
[/SIZE]
[SIZE=1]Nu prea inteleg ce vrei. Analiza datelor se face in primul rind masurind virsta fosilelor, apoi prin comparatie cu alte fosile.[/SIZE]
Citat:
... da, diferite motive, dar niste date concrete
Uite, iti spun ca icoanele plang; si acest lucru a fost dovedit stiintific ca icoanele plangeau ori cu lacrimi (umane) ori cu sange (uman) ori cu mir...
Acele nu sint dovezi stiintifice.
Stiinta inseamna publicatii in medii recunoscute, pentru a permite dezbaterea acestora, acel "savant" nici macar nu stiu daca exista.

Citat:
Ne poti impartasi si noua banuiala ta?
Pentru probabilitatea ca aceste minuni sa fie bull-shit este atit de mare incit nu merita osteneala.
Cred insa ca exista si savanti credinciosi. Intreaba-i pe acestia de ce nu studiaza minunile.
Inca nu am vazut nici un rezultat pozitiv al unei cercetari stiintifice al unei minuni.

Citat:
Asa si este, la Dumnezeu toate sunt simple.
Daca postulezi asta...

Citat:
O intrebare simpla... vrei sa crezi in Dumnezeu?
Probabil ca e mult mai comfortabil sa crezi
Mai sint insa si unii mai masochisti
Reply With Quote