mariamargareta
[COLOR=black]Citat din postările lui Vsovi:[/COLOR]
[COLOR=black]“…[/COLOR][COLOR=red]deci draga mea, ma intreb doar cum poate fi socotit patriarh Arh Irineu Bistriceanul? dar sensul, incerc sa pricep de ce socotesc pucioshii astfel, este ca cei care l-au ucis pe Patriarh neprimind Cuvantul lui Dumnezeu s-au pecetluit singuri cu 666 deci sensul este o mustrare catre totzi cei din BOR de la Domnul, care ishi ascund capul in nisipul pe care s-a ashezat balaurele dupa ce shi-a acoperit "roada" cu nisipul marii asha ca shi Pisi-ca shi de atunci nu mai vor sa ishi vada pacatele shi necredintza ci persista in nedreptate shi smerenia trufashe caci dragostea nu se bucura decat de Adevar... de Lumina Adevarului... duhovnicesc shi sufletesc shi abea apoi trupesc... dar arh Irineu am impresia ca a fost chemat prin Cuvantul lui Dumnezeu scris la aPostOlIa shi conducerea tuturor creshtinilor de pretutindenea ca un Martor al Domnului ca sa marturiseasca Adeavarul shi nu ceea ce vor cu interesele lor ascunse cei din CIE sau CMB sau din bildenberg citit invers shi totzi puii masheolici ori eretici shi sectantzi creshtin ortodocshi interiori ca sa-l primeasca cu entuziasm pe cel ce se va autointrona cu participarea patriarhului ca mare berator ce va despartzii el oile de capre in locul Domnului care va amagi prin mishunile sale daca s-ar putea pana shi pe cei aleshi, folosindu-se de vrajitoria nalucifariferizanta a pacatelor shi dand semne mari pana acolo incat sa faca sa cada foc din cer inaintea oamenilor shi astfel sulimenizand ispita mucegaiului verde "fa-te ca lucrezi" ca un om de shtiintza ii va face pe oameni sa se inchine celor doua fiare shi balaurelui care s-a pus pe nisipul marii.... shi arunca dupa Femeia care a nascut un copil de parte barbateasca apa din gura sa spurcata ca s-o ia apa... deci l-a chemat Domnul sa marturiseasca Adevarul shi sa carmuiasca de la El toate neamurile.... dar din cadrul BOR shi nu ca sa se rupa de una sau de alta... ci sa-shi poarte Crucea cu demnitate... ca ceva de genul asta imi pare ca ar reieshi din texte... iar al 7 patriarh este Daniel... ca patriarhul Teoctist a fost de doua ori Patriarh...[/COLOR][COLOR=black]…”[/COLOR]
[COLOR=black]Deci, dragul meu Vsovi, interpretarea pe care o faci aici este le modul optativ: adică, așa cum ai vrea frăția ta să fie, sau așa cum ți se năzare. Numai că socoteala ce ți-ai trezit-o acasă din somn nu se potrivește cu dimensiunile care se cer în târg [COLOR=blue](poi ce ma targuiesc eu cu tine sau cu cineva? deci dumneata incerci sa mi le scotzi la taraba shi incerci sa-tzi vinzi ranjetul batjocoritor shi fericit din viitor la pretz cat mai mare, eu shtiu, am aflat ca speculatziile astea spre targuiala cu fericirea omului sunt o desfranare shi inchinare la vicleshugul meshteshugului celui rau caci omul ishi scoate la vanzare propriul suflet aratandu-i femeii goale cat va fi el de fericit candva daca vor desfrana amandoi, asha cum o patzim noi amandoi acuma... caci Dumnezeu n-a vorbit niciodata decat in pilde, asha ii invatza shi nicidecum in certuri shi batai, ori ocarand ucenicii sau unii pe altzii in conshtiintza sau mintea sau credintza lor mai firava shi mai slabutza shi mai putzin tare, shi mai mititica... dar atunci cand sunt slab sunt puternic fiindca in slabciuni sunt tare)[/COLOR]. Și iote de ce:[/COLOR]
[COLOR=black]Mai întâi te întrebi scărpinându-te în scăfârlie [/COLOR][COLOR=black]“…[/COLOR][COLOR=red]cum poate fi socotit patriarh Arh Irineu Bistriceanul?[/COLOR][COLOR=black] …”[/COLOR][COLOR=black]Bună întrebare, ce-i drept! Dar era bună până la capăt dacă nu-ți venea ideea să dai și răspunsul: [/COLOR][COLOR=black]“…[/COLOR][COLOR=red]cei care l-au ucis pe Patriarh neprimind Cuvantul lui Dumnezeu s-au pecetluit singuri cu 666 deci sensul este o mustrare catre totzi cei din BOR de la Domnul.[/COLOR][COLOR=black] …”[/COLOR][COLOR=black]Adică o însăilare de aberații [COLOR=blue](spui dumneata ca sunt aberatzii, cu mintiutza ta naiva)[/COLOR]. Nu l-a ucis nimeni pe Patriarhul aflat în scaun ca să-l înlocuiască cu un altul, fidel Cuvântului de la Pucioasa [COLOR=blue](Ba l-au ucis pe patriarhul Irineu caci daca ei sustzin ca acela era Patriarhul inseamna ca l-au shi ucis, asha cum pe Adam shi Eva sharpele i-a ucis chiar in ziua cand au mancat din pomul cunoshtiintzei binelui shi raului, deci iata ca mustrarea catre cei ce se pecetluiesc cu 666 din BOR este foarte clara, caci l-au ucis pe Arh Irineu, in ziua in care...)[/COLOR]. N-au mers pucioșii atât de departe, dar ei sperau în intimidarea lui Teoctist prin "Cuvinte" amenințătoare venite din cer, cu [/COLOR][COLOR=red]666,[/COLOR][COLOR=black] ca acesta să se dea singur la o parte de pe scaun, după ce l-ar fi "uns" patriarh pe Irineu, așezându-l în locul lui [COLOR=blue](deci ai vazut ca nu era vorba de pf Teoctist?).[/COLOR] Numai că Teoctist nu s-a lăsat intimidat. Ba mai mult, s-a arătat iritat de ideea de a fi detronat prin mașinațiuni machiavelice de către niște puciști pucioși scăpați de la balamuc și i-a numit în public "derbedeii de la Pucioasa". Dovada? Cităm din "Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa" din 7 iulie 1996:[/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=fuchsia]S-a sculat nu demult cel mare care stă pe scaunul bisericii din lume și a rostit în locaș sfânt împotriva poporului Meu pe care Eu îl hrănesc prin cuvânt. Eu am auzit și M-am luptat să nu scriu acest cuvânt de ocară, și am zis: Tată, iartă-l, că nu știe ce zice; nu știe, Tată, nu știe; nu știe, că nu vrea să știe. S-a sculat mai-marele bisericii și a zis de fiii grădinii Mele că sunt derbedei. „Derbedeu“ în limba Mea românească înseamnă om care-și pierde vremea, om fără rost pe lume, om fără căpătâi. A auzit Tatăl Meu din cer acest cuvânt: „derbedeii de la Pucioasa“. Așa a vorbit mai-marele bisericii în biserica lui.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=fuchsia]O, omule al bisericii, tu ești acolo să vestești pe Dumnezeu oamenilor. Tu ești acolo să vestești cărare pentru oameni, să vestești Evanghelia, nu să defaimi pe fiii care iubesc cărarea Mea și viața Mea în ei. O, [/COLOR][COLOR=red]omule al bisericii, e mult de când defaimi truda Mea de la cer la pământ[/COLOR][COLOR=fuchsia], și Eu Mă rog înaintea Tatălui și spun: Tată, iartă-i, că ei nu știu ce fac, nu știu oamenii bisericii că Eu am venit să scot biserica din beznă.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]Iată-l deci pe Teoctist, întâi-stătătorul bisericii, dovedit cu acte în regulă de către “derbedeii” pucioși ca "defăimător" al trudei Noului Ierusalim dâmbovicean de a pune mâna pe putere în cer și pe pământ, în timp ce biserica lui ( adică, BOR) [/COLOR][COLOR=fuchsia]rătăcește prin beznă[/COLOR][COLOR=black]. Noroc cu “tigrul de hârtie”, patriarchul Irineu Bistriceanul, care vine eliberator ca un leu (și cincizeci de bani) și se va “…[/COLOR][COLOR=red]autointrona cu participarea patriarhului [/COLOR](Teoctist)[COLOR=red]”[/COLOR][COLOR=black] …”[/COLOR][COLOR=black]ca mare (li)[/COLOR][COLOR=red]berator[/COLOR][COLOR=black], și-I face Domnului treaba de Păstor și Îi trece în locul Lui oile prin strungă : “…[/COLOR][COLOR=red]ca sa-l primeasca cu entuziasm pe cel ce se va autointrona cu participarea patriarhului ca mare berator ce va despartzii el oile de capre in locul Domnului[/COLOR][COLOR=black]…” [COLOR=blue](aici faci o aberatzie invartoshata neshtiind shi neintzelegand ce au zis pucioshii shi pentru ce anume, adica Dumnezeu prin ei, shi te foloseshti de cuvintele mele intr-o meshteshugire jenanta plina de cuvinte urate shi jugnitoare la adresa unor oameni ai Bisericii, ori pe pucioshi ii scotzi mincinoshi, doar pentru ca n-ai priceput ce am scris shi pentru ce l-au socotit Patriarh pe Arh Irineu... deci despre Irineu e vorba shi pe el l-au ucis, [/COLOR][COLOR=blue]asha cum a fost ucis Adam shi Eva ascultand de sharpe chiar in acea zi in care a mancat din pomul cunoshtintzei binelui shi raului, shi cine l-au ucis? poi totzi cei ce s-au auto pecetluit cu pecetea satanei, din BOR sau de orishiunde, din CIE sau CMB sau ce shtiu eu... iar despre Teoctist shi Biserica Ortodoxa Dumnezeu aminteshte ca de multa vreme nu-l Recunoashte pe Cuvantul lui Dumnezeu, inca din 1922 de cand a fost compromisa Trambitza nr1, adica intemeietorul Oastei Domnului shi a gazetei Iisus Biruitorul.... deci ai priceput semnificatzia duhovniceasca a mustrarii lui Dumnezeu care s-a dat prin Cuvantul lui Dumnezeu? caci ei nu shtiu ca a venit Domnul, trimis de Tatal, ca sa scoata pe BOR shi pe Romania din intuneric... deci nu ca sa-i piarda ci sa-i intoarca la Dumnezeu....)[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]continuarea mai jos[/COLOR][/SIZE]
|