Hristos a inviat!
fall3n, cu siguranta ca o sa primesti sfaturi diferite, pt ca fiecare avem experiente diferite .
La noi, nunta a fost sambata, ne-am spovedit vineri seara si impartasit la Liturghia de dimineata. Nu ne-am propus sa o facem duminica, in calendarele ortodoxe scrie ca restrictie la nunti e doar in zilele de miercuri si vineri, nu scrie de sambata.
Am considerat ca cea mai mare posibila problema pt petrecerea de la nunta ar fi muzica de proasta calitate. N-am fost din aceia care sa excludem muzica de la nunta ("nunta nu-i pomana", zice pr Teofil Paraian), insa ne-am luat masuri ca sa nu avem surprize. Am vorbit atat cu DJ-ul de la logodna, cat si cu cel de la cununie (noi le-am facut la ceva distanta una de alta) sa selecteze muzica la maxim, adica: nimic vulgar, de proasta calitate, fara manele etc. Am insistat mult pe asta, DJ-ii au fost de treaba : a fost numai muzica buna, nimic n-am avut ce sa le reprosam.
In general a fost bine, excese n-au fost, as putea zice ca n-am vazut pe nimeni beat, ne-a pazit Dumnezeu.
Cu parintii n-am avut nici un fel de conflict.
|