Citat:
În prealabil postat de virgil1
si totusi ma tot gindesc oare nu meritam sa primesc acesti bani? pentru ca au fost bani munciti cu vreo 12 oameni care inainte de craciun nu am putut sa le dau numa jumate salarile din cauza unui om fara suflet si iti dai cu seama cum sau simntit oamenii mei si inclusiv eu ca stim cu totii ca cine munceste, munceste pentru bani,sa aiba cu ce trai
|
Da, meritai, eu nu am zis ca nu, ziceam doar ca in general trebuie sa luam o atitudine crestina si in fata nedreptatilor , iti dau un exemplu din Cuvantul lui Hristos care sper sa-ti dea speranta si intelegere
"
dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată puteți avea? Căci și păcătoșii iubesc pe cei ce îi iubesc pe ei. . Și dacă faceți bine celor ce vă fac vouă bine, ce mulțumire puteți avea? Că și păcătoșii același lucru fac. Și dacă dați împrumut celor de la care nădăjduiți să luați înapoi, ce mulțumire puteți avea? Că și păcătoșii dau cu împrumut păcătoșilor, ca să primească înapoi întocmai. . Ci iubiți pe vrăjmașii voștri și faceți bine și dați cu împrumut, fără să nădăjduiți nimic în schimb, și răsplata voastră va fi multă și veți fi fiii Celui Preaînalt, că El este bun cu cei nemulțumitori și răi. . Fiți milostivi, precum și Tatăl vostru este milostiv. (Luca 6:32-36)
Roaga-te Bunului Dumnezeu sa fie pururea cu tine, sa ierte nedreptatile ce ti s-au facut si fi iubitor de Dumnezeu si de semeni , facand asta vei trai impacat si vei avea rasplata de la Hristos Domnul care nu-si paraseste copiii fi sigur de asta
Doamne ajuta!