View Single Post
Vechi 25.05.2009, 23:51:01
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Ai primit ce iti trebuia

Citat:
În prealabil postat de virgil1 Vezi mesajul
si totusi ma tot gindesc oare nu meritam sa primesc acesti bani? pentru ca au fost bani munciti cu vreo 12 oameni care inainte de craciun nu am putut sa le dau numa jumate salarile din cauza unui om fara suflet si iti dai cu seama cum sau simntit oamenii mei si inclusiv eu ca stim cu totii ca cine munceste, munceste pentru bani,sa aiba cu ce trai
Doamne-ajuta!

Draga frate,

Paguba fratiei tale este un dar inestimabil.

Parintele Arsenie Boca, cand venea cineva contrariat de cele ce patise, obisnuia sa ii spuna: "Ma, ti-a dat Dumnezeu ce iti trebuie.". Pai cum vine asta Parinte, eu care cred in El, care tin posturile, care nu fac pacate, care... De ce m-a pedepsit asa? "Ma, ti-a dat ce iti trebuie", ii repeta cu drag Parintele.

Asa si cu fratia ta. Ai ajuns de 3 ori la Prislop. E lucru mare. Foarte mare. Iti spun asta pentru ca stiu ce inseamna sa ajungi acolo de 3 ori. Nu ma mir ca acum sufletul fratiei tale cunoaste o pace pe care nu a mai intalnit-o nicicand in decursul vietii. Ti-a dat ce iti trebuie.

Acum cativa ani mi-au fost furate mai multe lucruri intre care erau si toate fotografiile familiei mele. Mii de amintiri dragi. Am avut senzatia ca cineva mi-a amputat memoria. Cum obisnuiam sa trec pe la biserica Sf. M. Mc. Mina si il rugam pe Sfant sa-mi fie aproape, l-am rugat sa ma ajute sa gasesc macar pozele. O luna le-am cautat zi de zi, rugandu-l pe Sfant sa ma ajute. Le-am gasit in ziua in care ma hotarasem sa renunt.

Nu abandona sa incerci sa recuperezi ce era al angajatilor fratiei tale, dar lasa-L pe Dumnezeu sa faca asta in timp ce fratia ta fa ce-i place Domnului. Cauta de-I afla voia caci are si cu fratia ta un plan. Nimic nu e intamplator pe lumea asta.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote