Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14
Cătă dreptate ai!
Din păcate sunt unii care de mult nu mai cred în nimic,care stau pe aici pentru a-și găsi scuze îmietririi inimii lor sau, care caută pe alții asemenea lor încercând să-și liniștească propria conștiință pentru că au făcut fapte nelpăcute lui Dumnezeu.Unii ca aceștia în veci nu vor avea pace!
|
Asa este , nu mai cred in nimic dar nici ei nu isi dau seama in ce inselare se afla.
Este o carte foarte instructiva ,'Despre inselare ' ,poate fi descarcata de pe internet ,carte foarte buna despre cum sa dobandim mantuirea ,nu printr-o relatie extraoridinara cu Dumnezeu ci prin smerenie si pocainta.
Eu o singura data in ultimii ani am fost la un preot cu darul inaintevederii la o manastire sa ii cer un sfat.
Sfatul a fost foarte bun si am urmat intocmai cele spuse de dansul.
In rest ,vreau sa spun ca preotii de la biserica unde merg eu nu au nimic extraordinar ,nu asta ne garanteza mantuirea ,nu asta ne linisteste , ci faptul ca trebuie sa urmam invataturile bisericii asa cum ne-au fost lasate de apostoli si de sfintii parinti .Nu degeaba se rosteste in fiecare duminica la Crez 'Soborniceasca si apostoleasca biserica ' ,o facem ca sa se inteleaga ca nu trebuie sa ne indepartam de biserica lui Hristos asa cum a lasat-o El ,sa nu schimbam nimic.