View Single Post
Vechi 26.05.2009, 10:35:00
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de virgil1 Vezi mesajul
sunt si eu un crestin ortodox cu pacate ca tot omul de rugat ma rog si eu in manastire in biserica acasa.am de recupeat o suma com mare de bani de la cineva de vreun an de zile am pus pomelnice in 7 manastiri(40 de sfinte liturghi)neam rugat din acatistul SF.MUCENIC MINA am fost de 3 ori si la PRISLOP la SF.PARINTE ARSENIE BOCA si nu mi sa rezolvat deocamdata problema(in schimb am o liniste foarte mare cum nu am avut nici-odata de cind traesc)cu problema astalalta cu banii daca cineva ma poate indruma sunt dispus sa merg pina in pinzele albe .va multumesc foarte mult
Am pierdut si eu bani la viata mea, tot fiindu-mi mila de unii care dupa aceea s-au facut ca n-au de unde sa mi-i intoarca. Probabil ca in cazul tau e vorba de o suma foarte mare... Ce pot sa-ti marturisesc este ca ulterior Dumnezeu a aranjat lucrurile in asa fel incat am primit inapoi inmiit si chiar mai mult de atat. Si n-am dat Liturghii ca sa mi se faca dreptate, nici nu i-am blestemat pe respectivii, nu le-am dorit raul.

Si acum, in momentul asta, cineva imi datoreaza vreo mie de lei si, desi nu ma scald in bani, nu-l fortez pe om. Daca o sa aiba (!) o sa mi-i inapoieze; daca nu, treaba lui, constiinta lui...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote