Citat:
În prealabil postat de virgil1
sunt si eu un crestin ortodox cu pacate ca tot omul de rugat ma rog si eu in manastire in biserica acasa.am de recupeat o suma com mare de bani de la cineva de vreun an de zile am pus pomelnice in 7 manastiri(40 de sfinte liturghi)neam rugat din acatistul SF.MUCENIC MINA am fost de 3 ori si la PRISLOP la SF.PARINTE ARSENIE BOCA si nu mi sa rezolvat deocamdata problema(in schimb am o liniste foarte mare cum nu am avut nici-odata de cind traesc)cu problema astalalta cu banii daca cineva ma poate indruma sunt dispus sa merg pina in pinzele albe .va multumesc foarte mult
|
Am pierdut si eu bani la viata mea, tot fiindu-mi mila de unii care dupa aceea s-au facut ca n-au de unde sa mi-i intoarca. Probabil ca in cazul tau e vorba de o suma foarte mare... Ce pot sa-ti marturisesc este ca ulterior Dumnezeu a aranjat lucrurile in asa fel incat am primit inapoi inmiit si chiar mai mult de atat. Si n-am dat Liturghii ca sa mi se faca dreptate, nici nu i-am blestemat pe respectivii, nu le-am dorit raul.
Si acum, in momentul asta, cineva imi datoreaza vreo mie de lei si, desi nu ma scald in bani, nu-l fortez pe om. Daca o sa aiba (!) o sa mi-i inapoieze; daca nu, treaba lui, constiinta lui...