View Single Post
Vechi 26.05.2009, 12:28:30
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Citatpoi ce vrei sa insinuezi prin lipsa nevoii comentariului?)
Te rog sa ma ierti, nu am vrut sa te jignesc. Am vrut sa zic ca daca tu crezi asa, nu prea am eu cum sa argumentez contra si cum scriam in continuare, sa judece fiecare daca poti avea dreptate sau nu. Mie mi se pare clar ca nu, atat de clar ca nici nu prea mai simt nevoia sa comentez in amanunt.

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
deci orbii nu sunt mai putzin credincioshi ci fie sunt ignorantzi fie nu au primit darul vederii asha cum primise orbul in sambata orbului ca sa o sarbatorim noi Duminica... o zi a invierii shi a soarelui ce rasare shi se invarte in jurul mantuirii omului...
deci nu am vrut sa par trufash shi sa jignesc, dar soarele totushi Rasare!
Hm, mi se par cam periculoase totusi aceste afirmatii, adica sa ii consideri orbi pe toti cei care considera stiinta un mijloc de cunoastere (fie el relativ si limitat).. La altceva se refera orbirea spirituala! La cunoasterea duhovniceasca a celor dumnezeiesti si cum se manifesta ele in viata noastra!

Nu asa faceau sfintii parinti, majoritatea lor respectau stiinta din vremea lor chiar daca o considerau inferioara adevaratei cunoasteri.

Soarele rasare, da, dar din punctul nostru de vedere; nu al universului. Iar acest punct de vedere este important, asta nu neaga nimeni.
Reply With Quote