Citat:
În prealabil postat de topcat
acolo unde eram inainte de a ma naste
|
am cautat pe forum acest text dar nu am gasit... vroiam sa aflu raspunsul la intrebarea: unde erai inainte de a te naste?
sau sa fie aceasta doar un loc necunoscut numit "
unde eram inainte de a ma naste"?
Citat:
[SIZE=1]Nu prea inteleg ce vrei. Analiza datelor se face in primul rind masurind virsta fosilelor, apoi prin comparatie cu alte fosile.[/SIZE]
|
dar acele "alte fosile" prin ce metoda se dateaza? Ideea e ca, din cate am citit, se ia o fosila de referinta si se compara cu aceasta.
Doar ca varsta fosilei de referinta nu se cunoaste, ci se presupune, se alege pentru ca toate celelalte fosile sa aiba o semnificatie valabila.
Adica:
presupun ca
a=0
apoi ca b=
a+1
apoi ca c=
a+2
... s.a.m.d.
iar x=a-5000
si y=a-200
nu le
consider deoarece
nu se incadreaza in tipar.
Acest fel de presupuneri (daca prima afirmatie este o presupunere si toate celelalte afirmatii bazate pe prima sunt tot presupuneri) nu pot conduce la concluzii. Aceasta este o credinta.
Credinta ca a=0!
Citat:
Mai sint insa si unii mai masochisti
|
Mai masochisti decat mine, cei ce cred, sau decat tine, ca persoana?
Citat:
În prealabil postat de brunhilda
mai 2io, esti amuzant!
|
ma bucura acest fapt, chiar daca stiu ca nu face bine smeritei mele pareri de sine.
Citat:
adica, daca david se ridica in biserica insemna ca l-a ajutat Dumnezeu?
|
nu, insasi antihrist va fi capul bisericii si va face minuni chiar in numele lui Dumnezeu si multi vor fi inselati.
Citat:
ti-am dat si mai departe exemple, te-ai oprit doar la preotii ortodocsi si ai numit chestia respectiva "minuni"?!
|
calugari budisti... ce as putea spune... daca este cineva mai in tema, il rog sa scrie despre aceasta, eu nu pot scrie coerent (am niste idei dar nu le pot pune cap la cap in scurt timp)
Citat:
argumentele pe care le dai, citate din carti nu prea ma conving.
|
dar prin ce metoda ai devenit convins de evolutie?
Citat:
da, in cazul parintelui, s-au speriat unii de altii, ce vroiai sa se intample? numai ca parintele a considerat chestia ca pe o ceva diavolesc; destul de ciudat, unii sustin ca asa ceva nu exista!! :))
|
bine ar fi sa vorbim concret, la ce te referi cand spui unii? de fapt tu vrei sa spui subtil ca dracul nu exista si, implicit, nici actiunea lui.
Citat:
confunzi mumificarea naturala cu cea artificiala, dar nu este vreo problema.
|
deoarece eram in afara temei, am cautat pe google si am luat de ... drept ce spunea acolo.
Citat:
in legatura cu mirosul de mir, ai fost tu de fata cand a fost deshumat, astfel incat sa vezi ca mirosea a mir inca de atunci?
|
chestia e ca
eu am simtit mirosul de mir iar sotia mea, care a sarutat moastele inaintea mea, nu a simtit mirosul si nici alte persoane cu care mai eram.
Citat:
pt ca eu am vazut cateva chestii despre aceste corpuri si nu a zis nimeni ca ar mirosi a mir sau ceva de genu'. daca stii ce e ala mir si la ce foloseste, gandeste-te si tu logic, ca respectivul corp intai a fost "miruit" si apoi prezentat publicului, deci in acest context, cam asta ar fi explicatia, nu miroase de la sine. numai ca daca s-ar spune toate secretele, inclusiv faza cu aghiasma, ce mistere ar mai avea biserica?
in ceea ce priveste plansul icoanelor, ramane cum zice topcat, da o sursa stiintifica si nu un articol de pe un blog!
e destul de ciudat, catolicii sunt specializati pe moaste si stigmate, ortodocsii pe moaste si icoane care plang!
|
aceste minuni se petrec periodic si se pot repeta. Cum as putea sa nu cred daca am vazut eu, personal?
Citat:
referitor la ultima parte a dialogului vostru, tind din ce in ce mai mult sa cred ceea ce spune topcat: pt unii e mai comfortabil doar sa creada anumite lucruri.
|
ce inseamna "comfortabil doar sa creada"?, adica la ce te referi? sa fie oare ca eu prefer sa ma incred in cuvintele unora si sa dau la o parte realitatea, dovezile, faptele?
[SIZE=1]Ma repet, dar merge si aici: totusi am vazut cu ochii mei, adica am simtit cu simturile mele.
[SIZE=2]Doamne ajuta![/SIZE]
[/SIZE]