View Single Post
Vechi 26.05.2009, 16:32:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Ai dreptate Alin! Niciodata nu am sustinut contrariul. Mai mult decat atat, sa nu se inteleaga ca idolarizam oameni (parinti imbunatatiti). Sentimentele mele (cel putin) fata de unii ca acestia sunt de mare evlavie si respect pentru nevointele si viata pe care au dus-o. Nu am spus niciodata ca acestia nu pot gresi, insa CRED, ca eu (cel putin) NICIODATA nu voi avea sti ceva "in plus" fata de unul ca acesta.
Ceva in plus din ce punct de vedere?
Sunt calugari care isi depasesc competentele duhovnicesti calcand in strachini cu afirmatii in domenii care ii depasesc.
Iar daca vorbim de chestiuni pur tehnice e una, in momentul in care incep sa calce alaturi si cu teologia este grav.

Citat:
De aceea am scris in postul anterior ca ceea ce nu putem noi intelege, sa nu lepadam ca pe ceva gresit! Nu am spus sa nu cautam sa intelegem (Doamne iarta-ma), e chiar foarte buna acesta cautare..pentru ca doar cel ce cauta gaseste... Dar dupa mintea mea putina, consider ca si duhul cu care cauti ceva..conteaza!
Si daca intelegem si totusi nu suntem de acord?
E interesant ca multi gasesc ierarhii nostri criticabili, dar calugarii infailibili.
Ciudat sistem de valori.

Citat:
Cat despre necuratia femeii, eu mi-am spus parerea la topicul respectiv. Nu voi mai relua. Avem acolo si marturia unui preot otodox roman, deci mai mult decat atat..eu nu mai am ce spune.
Din pacate n-am reusit sa urmaresc intreg topicul si a fost inchis (de ce??) inainte sa mai aduc completari dar le-am adus aici, dar meritul este a lui Fani.

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...0&postcount=46
Reply With Quote