View Single Post
Vechi 27.05.2009, 17:03:22
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa luam aminte sa nu intelegem fiecare ce ne taie capul din chestia asta.
Mi s-ar fi parut normal ca ala care a pus intrebarea sa se ridice si sa ceara niste precizari.
Dar probabil un raspuns confuz e mult mai util.

Iar daca e sa ne luam dupa calugarii de la Petru Voda (Aldea, Filotheu) deja ne aflam undeva spre final.

Apropo, dupa parerea ta, cam cand incepe Apocalipsa, practic?
Biletelul meu a fost foarte precis si destul de lung, continand doua intrebari:

1. Este vorba in Matei 24, 34 despre ultima generatie de oameni?
2. Putem considera ca acest "neam" s-a nascut in jurul anului 1948, cand unii considera ca s-a implinit primul semn - intoarcerea oficiala a evreilor in Israel?

Dar omul care ii citea biletelele parintelui i-a adresat intrebarea vag: "Cineva vrea sa stie ceva despre semnele sfarsitului". La care Teofil a raspuns tot vag... Mi-ar fi placut sa-l intreb exact lucrul asta, dar eram departe intr-o sala arhiplina si nu se putea.

Eu unul cred ca ne apropiem de sfarsit, macar si cu aproximatie. Nu stim exact peste cat timp vor incepe ultimii 7 ani, adica 3 jumate de bine aparent si 3 jumate de suferinta extrema pentru toata lumea. Dar stiu ca mai sunt cateva semne importante care stau sa se implineasca si urmaresc evenimentele pentru a le bifa in lista.

Pana atunci insa nu imi garanteaza nimeni ca nu voi muri zilele viitoare sau chiar la noapte, deci am prioritati mai mari legate de mantuirea personala.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote