[COLOR=blue][/COLOR]
Fac o rectificare a numerotarii caci am greshit flagrant shi imi cer iertare:
[COLOR=#ff0000][COLOR=blue]Cred intr-Unul Dumnezeu, Tatal [COLOR=red](1)[/COLOR] Atottiitorul, facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si nevazutelor.[/COLOR]
[COLOR=blue]Si intr-Unul Domn Iisus Hristos, Fiul [COLOR=red](2)[/COLOR] Lui Dumnezeu, Unul nascut, Care din Tatal S-a nascut, mai inainte de toti vecii, Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut nu facut, Cel de o Fiinta cu Tatal, prin Care toate S-au facut. Care pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire, S-a pogorat din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant [SIZE=5][COLOR=red]([COLOR=red]1[/COLOR])[/COLOR][/SIZE] si din Maria Fecioara [COLOR=red][COLOR=red](1(shi 2,3)[/COLOR] prin desavarshire shi restaurarea firii lucrata impreuna cu Dumnezeu shi doar din smerenie este[SIZE=4] 4[/SIZE])[/COLOR] si S-a facut Om.[/COLOR]
[COLOR=blue]Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pilat din Pont, si a patimit si S-a ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi. Si S-a suit la ceruri, si sade de-a dreapta Tatalui. Si iarasi va sa vina cu slava sa judece vii si mortii, a Carui imparatie nu v-a avea sfarsit.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000](de aici incepe marturisirea credintzei in Duhul Sfant ("Nepotzelul" Tatalui in chip de porumb, pasare shi planta))
[/COLOR][COLOR=blue]Si intru Duhul Sfant [COLOR=red]([SIZE=5]3[/SIZE], deci aici este marturisita a Treia Putere la pozitzia ierarhica)[/COLOR], Domnul de viata Facatorul, Care din Tatal purcede, Cel Ce impreuna cu Tatal [COLOR=red](1)[/COLOR] si cu Fiul [COLOR=red](2)[/COLOR] este inchinat si slavit, Care a grait prin Prooroci.[/COLOR]
[COLOR=blue]Intr-Una sfanta, soborniceasca si apostolica Biserica [COLOR=red](4)[/COLOR]. Marturisesc un Botez[COLOR=red]([SIZE=4]1,2,3[/SIZE])[/COLOR] intru iertarea pacatelor [COLOR=red](6 deci dreptatea shi mandrie shi ingamfare prin omisiune deci viatza fara Hristos ci intru ispita celor 7 duhuri ale lacomieiei deci nedesavarshirea ori 8 ganduri ale rautatzii adica placerile minciunii)[/COLOR]. Astept invierea mortilor ([COLOR=red]4[/COLOR])si viata veacului [COLOR=red](1,2,3,4,5 (fericirea pamantului binecuvantat al fagaduintzei: iertarea, sabatul ceresc veshnic shi dragostea smerita intru dreptatea shi intzelepciunea lui Dumnezeu))[/COLOR]ce va sa fie [COLOR=red](9 fericirile dragostei sfinte intru Dumnezeu)[/COLOR]. Amin[/COLOR]
[/COLOR]
am rectificat ca nu e 3 botezul ci e 1,2,3 botezul ... iar Duhul Sfant care il marturiseshte nashterea minunata din fecioara curata nu este 3 ci este 1
am corectat shi acum cred ca este corecta numerotarea, sper... ca simbolul este acelashi stabilit de parintzi la sinoadele ecumenice, alea cinstite shi nu talhareshti... dar ce este in paranteze nu se marturiseshte ci reiese din cunoashterea scripturilor... dar fiecare pricepe asha cum ii este dat de sus... eu asha ceva am priceput daca e sa ne folosim de cifre, caci shtim ca dracul cioplit al neascultarii vrea mereu sa fie vice, shi sa strice caci mereu te pune sau te face sa cerbice unii dar asta doar ca sa fie el zero deci mai sus decat Dumnezeu Tatal daca s-ar putea ori macar 10 adica sa fie egal cu Tatal, neshtiind ca 10 este Fiul deci ar vrea el sa fie asha ca Tatal egal dar fara Fiul daca s-ar putea.... deci fireshte ca fara Fiul shi fara Sfantul Duh caci nu-i sufera.
[COLOR=red][COLOR=blue]imi cer iertare pentru greshala anterioara in numerotare caci este deosebit de grava... teologic vorbind...[/COLOR] [/COLOR]
|