View Single Post
Vechi 14.01.2007, 19:54:50
mq mq is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria55
mq,
Eu dupa ce citesc un mesaj imi dau seama daca sint pe aceeasi lungime de unda cu persoana sau nu .
Nu vreau sa contrazic in principiu , eu vreau sa discutam "despre" , pentru ca raspunsul adevarat la orice problema e la El . Mentionez , e parerea mea , ca si mai inainte .
Eu cred ca de la Dumnezeu vine capacitatea de a cunoaste si intelege ,in primul rind .
Aceasta cunostere o primesc cei smeriti cu inima (nu te lua de mine ca nu -i vorba de persoana mea).
Nu pot sa -ti indic sursa de unde am luat ca Dumnezeu l-a facut voit pe Adam nedesavirsit , pentru ca sint multe si nu-mi aduc aminte . Dar eu nu copiez pe cineva e numai parerea mea . Nu tin sa fie valabila .
S-ar parea ca e vorba si de o alta contributie ...........dar problema e asa de delicata ca nu-mi permit sa ma exprim , nu vreau sa gresesc , gasiti singuri ce vreau sa spun . Duhul Sfint descopera cui vrea (a nu se intelege mandrie , e numai o cugetare nevinovata) .
Raman la convingerea ca iubirea , a fost in joc . Nu mai zic nimic cu toate ca se pot adauga multe .
Ok Maria,

Ai vreo idee despre ce ar putea sa insemne "cunoasterea binelui si a raului" ? Asa cum vezi tu lucrurile. Tine seama ca aceasta cunoastere l-a facut pe Adam sa fie ca Dumnezeu dupa ce amuscat din mar.
Reply With Quote