Citat:
În prealabil postat de AlinB
Foarte amuzant cum se sare de la un cuvant la altul. Deci de la semn la gard, si daca e vorba de gard, ala trebuie sa fie musai din bete paralele si iaca de la bete paralele am ajuns si la codul de bare, ma intreb ce mai urmeaza dupa.. Sa mai mentionam ca codul de bare nu este nici pe mana nici pe frunte cum credeau unii (inclusiv par. Paisie) ca va fi? Si sa nu uitam si de celalalt drum, care sare de la "semn" la "crestatura" si de la "crestatura" la "microcip implantat". Si pana la urma ce este, codul de bare sau implantul? Sau amandoua?
|
Nu stiu ce-i asa de amuzant. Pentru mine nu e...
Barele nu-s decat pe produse, acest lucru inlesnind tranzitia spre monopolul banilor electronici, adica spre disparitia celor de hartie. Si contin cei trei de 6, verifica unde vrei tu. Atat timp cat nu mi le tatueaza pe frunte sau pe mana, n-am nimic impotriva lor.
Insa te intreb eu pe tine: ce vei face cand vei fi pus in situatia de a-ti face injectia cu whatever implant vor inventa astia, cu cip sau fara cip? Vei accepta sa fii insemnat sau iti vei pune problema ca-ti vei pierde mantuirea din cauza asta, conform versetelor celebre din Apocalipsa?