View Single Post
Vechi 29.05.2009, 17:10:49
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Litanu Vezi mesajul
Nu vreau sa ma amestec prea mult in subiectul acesta. Imi dau doar o parere.

Numarul 666 apartine unei fiare care are o existenta mai veche si o activitate mai indelungata. Apocalipsa cap. 13 vorbeste despre doua fiare. Una cu radacini mai vechi si alta care apare recent (Apocalipsa 13:11).

Fiara aceasta (cea "cu vechime" si purtatoare a numarului 666) a fost identificata de unii teologi, cu mai mult de 1000 de ani in urma (poate si de parintii bisericesti- o sa ma documentez). Ideile acestea cu coduri de bara, cipuri, implanturi, sunt o diversiune. Sunt menite sa ne distraga atentia de la lucrarea celor doua fiare, care se aliaza intr-un mod miraculos, chiar in zilele noastre. Una dintre ele poarta numarul 666, prin insasi titulatura pe care o are.

Cititi Apocalipsa, in special cap. 13, si veti gasi acolo cateva semne de identificare a fiarei care poarta numarul 666.

Priviti si in istorie si identificati anumite puteri care au marcat si marcheaza istoria politica, economica si religioasa a lumii. Printre ele este si fiara pe care o cautati (chestia cu coduri de bara sau cipuri inseamna praf in ochi).
Fiara e veche, intr-adevar, insa recunoasterea semnului ei e problematica. Oricare va fi aceasta pecete, ne va duce la pierzanie: la pierderea libertatii, a demnitatii de om, la intunecarea chipului divin in noi.

Daca cipurile si implanturile sunt o diversiune, atunci de ce s-a hotarat sa fie inserate in mana dreapta si sub frunte, exact ca in profetia lui Ioan? Daca se va hotari ca sa fie obligatorii pentru intreaga umanitate, vei accepta dumneata injectia respectiva?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote