View Single Post
Vechi 14.01.2007, 23:50:28
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Da,am inteles foarte bine ceea ce s-a scris pana acum si va multumesc,am sa ma mai documentez.Intr-adevar a fost semnata acea lista pentru acceptarea montarii acestei antene,de catre toata scara,inclusiv de mine.Initial m-am opus asupra acestui demers,pe care l-am considerat din start nociv,insa seful scarii a insistat si s-a afisat la usa mea pentru a treia oara ca sa semnez,explicandu-mi verzi si uscate de cate lucruri poate beneficia intreaga scara,si pana la urma am cedat,de rusine....caci cam asa se merge pe la noi.Sincer nu prea stiam ce amploare poate avea acest lucru,dar acum il simt si nu stiu ce sa fac,cred ca nu mai este nimic de facut,oricum,seful scarii m-a asigurat inainte de a semna ca lucrarea se va desfasura si fara semnatura mea,acumuland totalul necesar de semnaturi.Sau poate era o semnatura importanta faptul ca ma situam la etajul superior al blocului.Ma rog,faptu-i consumat si nu cred ca pot sa mai protestez cumva,e pacat ca se ajunge la folosirea tuturor mijloacelor nocive pentru oameni,doar pentru dobandirea de profituri si beneficii materiale.
Oricum,sper ca pe viitor sa ma mut la un apartament cu trei camere,fiindca asta-mi doresc de cand am baietelul,si astfel sa scap si de problema aceasta,pe care o consider destul de serioasa,acum.Dar cine stie cum se vor rezolva lucrurile,am sa ma mai documentez in aceasta priviinta.Inca o data va multumesc,si mai astept pareri,daca se poate si cu solutii juridice.
Reply With Quote