Multumesc celor care s-au rugat pentru familia mea .V-am fost alaturi , cu fapta ,cu gandul si cu sufletul. Nu sunt o persoana cu un suflet rau ,nu imi place sa vad durere si jale in jurul meu . Credeti ca ma simt bine acuzand pe cei care au facut fapte ilegale ? Nu , nu ma simt bine . Stiu ca si dansii au familie . Dar oare dansii s-au gandit , ca prin faptele ilegale savarsite au distrus linistea si sanatatea unei familii ? Eu nu cred ca s-au gandit . D-lui procuror Nicodim Ioan i-am povestit timp de ora despre familia mea . Cine suntem ,ce fel de persoane suntem ,problemele de sanatate ale mele si ale sotului si cate mai cate .Cand am avut ocazia ? Atunci cand am fost chemati sa ne i-a declaratiile de parti vatamate .
Anca ,stii de ce l-au batut pe fiul meu ? Vroiau sa isi arate suprematia in cartier ,erau beti si aveau chef sa bata pe cineva . De ce l-au ales pe fiul meu si nu pe altul ? Fiul meu nu ii cunostea ,decat din vedere . Nu au avut niciodata vreo relatie de prietenie sau de dusmanie . Fiul meu este o persoana retrasa ,nu face parte din nici o gasca de cartier si majoritatea timpului il petrecea la scoala ,la sala de fitnes si la clubul de arte martiale .De aceste lucruri ,cred , ca aveau cunostinta si infractoriii . Deasemeni cred ca stiau ca fiul meu vrea sa urmeze Academia de Politie . Cei care il cunosc pe Andrei stiau acest fapt si discutand despre el , s-a aflat . Cineva cunoscut mie , mi-a spus ca pe fiul meu l-au batut ca 'are figuri in cap .' De ce are figuri in cap ? Ca nu fura ,ca nu bate oamenii pe strada si nu face nenumarate infractiuni ,ca ei ? A fost si este un tanar cinstit ,cuminte ,respectabil si sunt multumita de el .
Cei trei infractorii au facut si alte fapte infractionale , in decursul acestor doi ani de proces . Da ,asa este .Fapte de care Politia are cunostinta . Dar in ziua de azi ce nu se face cu banii ? Elena , o martora a lui Argeseanu a spus celor patru martori ai nostri , ca acesta a cheltuit in spital 30 milioane de lei si 300 de euro i-a dat medicului . Doamne , pentru ce atatia bani !? Spitalizarea nu a platit-o si atatia bani in 11 de internare !? El spune ca nu putea sa manance , un prieten de al lui spunea ca manca cu paiul si socrul lui (cel cu relatiii si bani) ca manca cu lingurita . Pai unde a fost el acolo ,in statiune ? Acesta a facut acel hematon in alte imprejurari si l-a pus pe seama loviturii date inspre el , de fiul meu . La momentul potrivit am sa va povestesc si despre modul in care a facut acest hematon .Imi spune-ti cum sa dorm linistita , cand vad atata rautate in jur ?
|