View Single Post
Vechi 30.05.2009, 11:27:53
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Abell
Nu mam inselat, atacul e cea mai buna aparare, nu veti putea niciodata sa vorbiti cu cineva fara atacuri, atotstiinta de care dati dovada calmul, politetea, dragostea sunt cuvinte care pentru dumneavoastra ar trebui sterser si din dictionar.
Eu nu lupt si nu atac cu atat mai puti pe un forum in care sunt musafir nu gazda.
O seara plina de pace va doresc
E firesc să vă simțiți jicnit personal pentru că am numit erezie și sectă în repetate rânduri "cultul" din care faceti parte si in care v-ați format, desi cu dvs nu am nimic.
Biserica primară prin sfintele sinoade au dat anatemei ereziile din gruparea căreia îi aparțineți.
Iar Biserica lui Hristos e numai una. La fel si dogma și marturia de credință.

Am incercat să profit de prezența dvs pe acest topic, dat fiind faptul că până acum nu am avut parte decât de niște adventiști ignoranți și depresivi, cu pregătire biblică extrem de modestă, ca reprezentanți ai neo-protestantismului. Nu am facut decât să vă invit sa vorbiti (fara sa dati copy-paste de pe siturile baptiste) despre relatia dintre botez și "experienta mantuirii" in "cultul" caruia îi aparțineți, pentru că asta explică cel mai bine dorința de a boteza numai adulții la sectele neoprotestante.

Să fiți și dvs binecuvântat cu dreapta cugetare!