Subiect: Despre avort...
View Single Post
Vechi 30.05.2009, 16:24:44
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
M-am referit la cei necasatoriti, neavizati, chiar si fara viata sexuala, care impun reguli, doresc cu orice pret sa-si impuna punctul de vedere, de cele mai multe ori foarte aspru in aceasta priviinta. Ceea ce nu este corec.
Cat despre cei necasatoriti care doresc sa afle despre acest aspect, este cu totul altceva...Sunt bine veniti !
Ory, nu cred ca a fi casatorit sau nu are vreo importanta..
Una este sa cunosti adevarul (poti fi casatorit sau nu, nu are importanta) si cu totul altceva este sa accepti acest adevar (si aici conteaza mult daca esti casatorit sau nu).

Eu incerc sa separ ceea ce este bine de ceea ce fac eu. Adica daca eu nu sunt capabila sa fac bine (pentru ca NU pot face bine de la mine putere), asta nu inseamna ca binele isi pierde cumva "valabilitatea", ca regulile pot fi indoite sau adaptate la situatia mea particulara etc..
Cred ca de multe ori un om necasatorit are un punct de vedere mai corect decat mine, dar mi-e greu sa accept deoarece ar trebui sa admit ca sunt f. pacatoasa.

(Bunicii mei au avut patru copii, bunica era bolnava si nu avea salariu, lucra campul. Si-au crescut copiii cum au putut - asta apropo de educatie: bunica mea avea 4 clase- si toti au ajuns cu bursa la facultati. Nu stiu ce se intelege astazi prin "educatia" oferita copilului, dar eu cred ca frica de Dumnezeu este singura educatie care ajuta in viata.)