Citat:
În prealabil postat de Katalina
Sfantul Nectarie…e un sfant drag sufletului meu.
I-am simtit ajutorul eu si familia mea.
1.Am fost la Sfant pe insula Eghina si rugandu-ma la racla lui am scapat de un nodul.
2.Am avut o reactie alergica f puternica care nu mi-a cedat cu medicatie,incepuse sa mi se umfle ochiul si buza superioara.Atunci in disperare l-am chemat pe sfantul Nectarie in ajutor!Si m-a ajutat.
3.Tatal meu a fost operat si fiind diabetic ,mama mea era speriata ca nu o sa se inchida operatia.Asa ca in ziua operatiei i-a dat o iconita mica cu sfantul Nectarie si l-a uns cu ulei adus de pe insula Eghina.Operatia a decurs bine si s-a inchis f repede.Si asta datorita uleiului cu care il ungea mama pe tata.
Si cine stie de cate ori nu ne-a mai ajutat.I-am promis Sfantului printre altele(sper sa indeplinesc cat de curand si asta) ca o sa-i fac cunoscut ajutorul pe care ni l-a dat.
Iti multumesc Sfinte Nectarie pentru ajutorul primit de mine si familia mea si te rog sa ai in continuare grija de noi,sa ne indrumi ,sa ne protejezi.Amin.
Rugati-va la Sfantul Nectarie ca este grabnic ajutator.
|
Roaga-te MULT Acestui SFANT minunat!!! Eu am trait N minuni cu Dansul... am fo si eu de 2 ori la EL "acasa' in Eghina... Si cand a venit EL la Iasi am fost si eu la el dar tot cu ajutorul lui... si a venit si la mine cu o particica mica din Sf.Sale moaste si o port la Sf.Cruce la gat... Am pus poze din Eghina la profilul meu... Oricum ai fost si stii acum cu e la EL ACASA...

EU NUMAI CU ACEST SFANT IMI PETREC TOATE GANDURILE, BUCURIILE SI NECAZURILE... EL E MAMA SI TATAL MEU EL IMI ESTE TOTUL...
Sf.NEctarie sa te BINECUVINTEZE!!!
FI
TARE IN CREDINTA SI NU SLABI!!!! ia-L de MAMA pe Sf.NEctarie si vei avea NUMAI BINECUVANTARI!!!