Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Oare nu ne facem un deserviciu boicotand? In loc sa boicotam, mai bine sa alegem oameni competenti, care sa ne reprezinte cu cinstesi care sa faca treaba buna la Parlamentul European.
|
Cine ar fi unul din acei oameni competenti? Si dac-ar fi vreunul cu capul pe umeri, sunt convinsa ca nu acela va castiga ci acela care imparte mai multi mici si promite proiecte marete pentru Romania, atragerea de fonduri bla bla, iar dupa ce va fi ales va face exact NIMIC.
Tare-as vrea sa pot sa am incredere in vreun reprezentant din politica romaneasca, dar nici vorba de asa ceva!
Ei voteaza legi pe ascuns fara sa intrebe macar, asa, "de fatada": " mai romanule, ai fi de acord cu modificarea gentica a organismelor? cu introducerea cipurilor in pasapoarte, buletine, mana ta dreapta? cu noua forma a codurilor (civil, penal, codul de procedura civila si codul de procedura penala )?" si tot ei ne indeamna sa mergem la vot...pfff!
Pana cand?
Chiar sunt de acord cu ceea ce ne indeamna C.tin sa facem! I-am tot votat si ne-am tot ales cu nimicuri, daca asta-i singura solutie ramasa, sa apelam la ea.