View Single Post
Vechi 01.06.2009, 09:18:14
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de strajeru Vezi mesajul
De ce ai luat-o razna frate Vsovi? Cum ai ajuns sa postezi tot felul de aberatii? Ce se intampla cu tine ? Urmaresc de la inceput acest topic si ma tot minunez ce nebunii poti sa scrii. De ce? Tu nu erai asa...
insinuezi mereu "frate" strajerul shi ma intreb :

pentru ce oare mereu fariseii veneau la Hristos ca sa-l ispiteasca? intrebandu-l cate ceva... asemenea esti shi dumneata cu fariseii doar ca eu nu sunt decat un Mare pacatos din BOR shi un pucios pentru ca deshi nu-i cunoasc ii urmez shi asemenea lor il urmez pe Domnul, dupa cum reusheasc sa primesc shi sa ascult...

iar dumneata mereu mereu ... ma bazai... dar n-am sa te strivesc fiindca nu shtii nici ce intrebi shi nici nu vezi ci doar dintru zvon ai auzit ca Domnul ar fi mintzit... deci eshti intr-un fel de coada de sharpe... caci sharpele e viclean-rau shi nu-shi arata chipul ca sa nu-i shtii lucrearea lui cea neagra shi ascunsa ci itzi arunca doar asha o momeala, ca shi cum el ar fi vazut, ar fi socotit, ar fi constata shi ca drept ar fi judecat shi ca iacata eshti vinovat insinuand mereu asha ca la politzie, pardon asha ca prin beciurile mucede shi pline de insinuarile tragerilor de limba ca sa te lepezi, ca sa vinzi, ca de frica sa te indoieshti shi sa aluneci in abis... in absollut... in smsmoala caci il loc de sfant post cu sfanta povatza ca sa ieshi la lumina prin bun sfat el itzi strecoara incurcatura shi-tzi da sfada... ca doar eshti vrednic asha ca fariseii, shi mergi la Dumnezeu shi il intrebi: "Nu-i asha Doamne, ca nu tu eshti Dumnezeu?" ca eu asha am auzit...

deci strajerule, lumineaza-tzi fatza... ca altfel "trag"!