116. Liderii Pucioși sunt tot mai aprig contestați din interiorul sectei
[COLOR=purple][SIZE=5]116. Liderii Pucioși sunt tot mai aprig contestați din interiorul sectei[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#000000]Noi semnale despre împotriviri acerbe care apar în ultima vreme în interiorul sectei “Noul Ierusalim” sunt semnalate chiar în “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din [/COLOR][COLOR=blue]17-05-2009 [/COLOR][COLOR=#000000]și[/COLOR][COLOR=blue] 28-05-2009[/COLOR][COLOR=#000000]. Se pare că unii adepți au “mirosit” în sfârșit cam ce hram poartă liderii lor și, odată ce au văzut adânca înșelare în care au fost târâți, le întorc spatele celor care i-au purtat cu vorba de ani de zile pe coclauri “duhovnicești”. Iar aceștia nu se lasă mai prejos, ba mai mult chiar: sar acum la beregata “răzvrătiților”. Înecat în lacrimile neputinței, “Dumnezeul de la Pucioasa” trece rapid la amenințări josnice: [COLOR=magenta]ce Mi-ați făcut voi Mie, dar să vedeți ce-o să vă fac și Eu vouă![/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#000000]Un suflețel răzvrătit, care pe vremuri (cităm din “Cuvânt”:) “[/COLOR][COLOR=blue]știa și iubea lucrarea Mea cu voi și care trăgea cu voi cu inima din el[/COLOR][COLOR=#000000]“ (cine să fie, cine să fie? O fi Dănuț? Mister…că nu ni se spune de-a dreptul, dar suntem lăsați să-l bănuim) a fost rugat de “servii Lui” (adică de Dumnezeul Pucioasei întrupat în Mihela & Nicușor) să-I facă o trebușoară, iar ticălosul suflețel n-a voit să-L mai asculte, așa cum a făcut-o fără crâcnire de vreo 20 de ani încoace. Câtă obrăznicie! Câtă lipsă de recunoștință![/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple][SIZE=4][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#000000]Dar ce scrie de fapt în Cuvânt legat de acest subiect? Iată ce scrie:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“…că am rugat prin servii Mei pe [/COLOR][COLOR=red]un suflețel[/COLOR][COLOR=blue] care știa și iubea lucrarea Mea cu voi și care trăgea cu voi cu inima din el, și l-am rugat cerându-i un ajutor, și [/COLOR][COLOR=red]n-a voit să Mă asculte[/COLOR][COLOR=blue], de teamă că vă ascultă pe voi și nu pe Mine, și a fost pus așa la cale de către cei ce nu Mă mai vor peste ei, și l-au îndemnat să stea cu spatele la rugămintea Mea de peste el, iar Eu M-am îndurerat adânc și am lăcrimat mult în cer și pe pământ, și am coborât în voi această durere, copii purtători de dureri pentru Dumnezeu, și iată ce spun Eu acum: așa voi lucra și Eu pentru cei ce-Mi arată spatele când Eu îi rog pe ei pentru un păhăruț de apă pe calea Mea cu voi. Precum M-au ajutat ei pe Mine când le-am cerut, tot așa îi voi ajuta și Eu pe ei, iar măsura aceasta fiecare și-o face, și nu Eu. Amin.”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#000000]Adică: Interesul poartă fesul:[/COLOR][COLOR=blue] [COLOR=magenta]Precum M-au ajutat ei pe Mine când le-am cerut, tot așa îi voi ajuta și Eu pe ei.[/COLOR] [/COLOR][COLOR=#000000]Ca să se învețe minte! Cei aproape 20 de ani de trudă ai lui Tataia, zile și nopți pierdute ca să le fie liderilor pucioși cald și bine, nu mai contează nici cât negru sub unghie, dacă el nu mai vrea să le fie sclav în continuare, până ce-și va da obștescul sfârșit. Nemulțumirea lui la adresa liderilor pucioși, supranumiți cu emfază “teofori”, e aspru sancționată:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=blue]“ Iată, îi bagi pe ei mereu sub vină pentru nemulțumirea ta, iar Eu Mă așez lângă ei și sufăr cu ei, căci [/COLOR][COLOR=red]ei sunt purtători de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=#000000].”[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR]
|