Citat:
În prealabil postat de zoridezi
Am avut si eu ocazia sa cunosc o femeie care spunea ca despre ea vorbesc multi sfinti, ca in Romania o sa fie centrul spiritual al lumii, si ca pregatesc unificarea tuturor religiilor. Ca prin 2012 or sa vina nu stiu ce cataclisme, iar oamenii cu sosete albe vor fi rapiti la ceruri. Apoi ca Ilie nu o sa mai vina pentru ca Ioan Botezatorul era reintruparea (atentie reintruparea) lui Ilie... iar cand i-am spus ca nu e bine sa creada in reincarnare, a urlat la mine ca reincarnarea nu e totuna cu reintruparea. 
Si multe alte aberatii.. Bineinteles ca n-am crezut-o.
|
poi avea dreptate, caci vor ca sa-l intronezse pe antichrist, cel din semintzia lui Dan, Motanul Danile perpeleac, shi care o sa te puna la ciur shi la sita asha cum ii va pune pe totzi din CIE shi CMB... iar noi vom fi vandutzi, de proprii noshtrii oameni mari, caci parintele Justin, just spune... precis asha va fi... shi o vor face pentru gLume..., deci nu shtiu chiar cam cine pe cine a mintzit... caci zvonul umbla, iar intruparea nu este reincarnare, caci Duhul se-ntrupeaza, prinde trup, traindu-l tu in tine... iubind pe Dumnezeu shi pe aproape; nu e asha vecine?