Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Nu-i bai ca apar ridicol, prinde bine la spirit. :)
Zici ca n-ai vazut pe nimeni implantat. Nici eu n-am vazut, dar asta nu inseamna ca nu exista oameni implantati.
|
Nu cu cip in frunte!
Si inca ceva..daca e pe mana stanga si nu aia dreapta..?
[quote] E plin netul de documentare, de filmulete care sunt impotriva cipurilor RFID sau care le promoveaza. Sunt tari ca Mexic, Rusia, SUA samd in care treaba e promovata. Eu stiu de chipuire de acum vreo 13 ani, cand informatia nu fusese inca in atentia publicului si Parintele Parvu nu spusese nimic prin media.
Citat:
Pana una-alta, eu sunt perfect de acord cu cei care interpreteaza literal cele doua versete:
"Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei."
Apocalipsa 13, 16-17
|
Ma rog, fiecare crede ce-i place. Nu exista nici o dogma in directia asta.
Citat:
Cand se va pune problema ca sa-mi injectez obligatoriu ceva in frunte (apropo, ultima generatie de implanturi e de dimensiunile varfului de ac)
|
Serios? Arata-mi si mie. Eu stiam ca "ultima generatie", anuntata acum cateva zile are 8mm lungime in loc de 11mm (ca pana acum). Iar diametrul nu aduce nici pe de parte a ac, ce sa mai vorbim de varful lui..
Citat:
sau in mana dreapta, atunci voi sti sigur ca sunt in pericol ca cad in plasa vrajmasului si ca intr-adevar traiesc ultimii ani ai ultimei generatii pe Pamant.
|
Asta denonta o intelegere sumara a Apocalipsei si mai ales incapacitatea de a citi intreg capitolul 13 macar pentru a vedea CONTEXTUL.
Citat:
Pana atunci, ma simt dator fata de cei care nu sunt pusi la curent de posibilitatea aparitiei acestui rau in viata noastra sa-i informez, sa trag un semnal de alarma, astfel incat oamenii sa nu fie luati prin surprindere de ceea ce probabil li se pregateste.
|
Pai acum depinde si ce le spui, ca s-ar putea ca semnalele tale de alarma trase aiurea sa te faca ridicol, iar atunci cand problema se va pune cu adevarat, nimeni sa nu te mai ia in seama.
Citat:
Tu ai tot dreptul sa fii sceptic, insa te rog sa tii cont ca parerile tale ii pot influenta negativ pe cei care la momentul de fata sunt in starea de "nu-mi pasa, poa' sa-mi puna cipul unde vor ei, mie si la toata familia mea", cum zice un coleg de birou.
|
Negativ cum?
Daca omul asa vede lucrurile, mai rau (din pct. tau de vedere) ce poate fi?
Mai rau decat de a face din pasapoarte un fel de clauza anexa la Apocalipsa si varza care s-a facut din problema asta de catre stim-noi-cine, ce poate fi?
Niste clarificari ar fi chiar bine venite.