View Single Post
Vechi 01.06.2009, 14:11:43
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu cu cip in frunte!
Si inca ceva..daca e pe mana stanga si nu aia dreapta..?
Alin,
S-au facut cercetari cheltuindu-se sume enorme si se pare ca acestea sunt cele doua locuri din corp unde diferentele de temperatura sunt maxime - acest lucru fiind folosit in alimentarea modulului electronic. Suna interesant?
Citat:
Serios? Arata-mi si mie. Eu stiam ca "ultima generatie", anuntata acum cateva zile are 8mm lungime in loc de 11mm (ca pana acum). Iar diametrul nu aduce nici pe de parte a ac, ce sa mai vorbim de varful lui..
http://users.cybertime.net/~ajgood/size.html
http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/3697940.stm (1.3mm x 1mm)
Nu stiu daca cele de 1,3mm^2 sunt detectabile din spatiu, insa chiar daca nu sunt deocamdata, tehnologia avanseaza, nu?
Citat:
Asta denonta o intelegere sumara a Apocalipsei si mai ales incapacitatea de a citi intreg capitolul 13 macar pentru a vedea CONTEXTUL.
Talcuieste-ne tu, daca vrei, capitolul 13.
Citat:
Pai acum depinde si ce le spui, ca s-ar putea ca semnalele tale de alarma trase aiurea sa te faca ridicol, iar atunci cand problema se va pune cu adevarat, nimeni sa nu te mai ia in seama.
Daca nimeni nu ia aminte acum la problema implantarii, atunci cand vor fi obligatorii incat omenii n-or sa-si mai poti hrani familia fara sa detina un astfel de dispozitiv, pun pariu ca vor ignora avertismentele si Apocalipsa si credinta si tot. Vor fi vremuri grele, domnule Alin.
Citat:
Negativ cum?
Daca omul asa vede lucrurile, mai rau (din pct. tau de vedere) ce poate fi?
Negativ si mai rau = raul extrem de la care omul nu se mai poate intoarce. Daca te-ai pecetluit, asa ramai. Si cand Antihrist isi va da arama pe fata in cea de-a doua parte a celor 7 ani apocaliptici, o sa fie prea tarziu pentru desteptarea celor care au luat plasa de la inselatori.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote