Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Alin,
S-au facut cercetari cheltuindu-se sume enorme si se pare ca acestea sunt cele doua locuri din corp unde diferentele de temperatura sunt maxime - acest lucru fiind folosit in alimentarea modulului electronic. Suna interesant?
|
Ar suna si mai interesant daca ar fi adevarat. Poti sa-mi dai o indicatie la o sursa de incredere, verificabila a acestei informatii?
1.3x1 mm nu e tocmai un varf de ac.
In orice caz, vezi ca ai o poza mai jos cu cipul, si in nici un caz nu este 1.3mm x 1mm, nici macar cat un bob de orez (oricat de mare ar fi el) nu e.
Deci mie imi miroase a proasta informare ziaristica.
Iar al doilea site se pare ca face referinta tot de la primul, eu cel putin n-am gasit o alta informatie care sa confirme acest aspect.
Citat:
Talcuieste-ne tu, daca vrei, capitolul 13.
|
Depinde de el mantuirea ta?
Citat:
Daca nimeni nu ia aminte acum la problema implantarii, atunci cand vor fi obligatorii incat omenii n-or sa-si mai poti hrani familia fara sa detina un astfel de dispozitiv, pun pariu ca vor ignora avertismentele si Apocalipsa si credinta si tot. Vor fi vremuri grele, domnule Alin.
|
Nu scrie nicaieri ca
"vor fi obligatorii incat omenii n-or sa-si mai poti hrani familia fara sa detina un astfel de dispozitiv".
Asta tine de imaginatia unora.
Citat:
Negativ si mai rau = raul extrem de la care omul nu se mai poate intoarce. Daca te-ai pecetluit, asa ramai. Si cand Antihrist isi va da arama pe fata in cea de-a doua parte a celor 7 ani apocaliptici, o sa fie prea tarziu pentru desteptarea celor care au luat plasa de la inselatori.
|
Serios? Conform carei interpretari? Daca urmaresti cronologia de la Apocalipsa 13, ai sa vezi ca mai intai fiara se face cunoscuta si cere inchinare de la toti, cei care refuza, refuzand cu pretul vietii.
Pe urma vine "marcarea", si nu invers.