Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Eu am luat o decizie dramatica: o sa renunt la carnuri pe cat posibil (mai ales la porc si vita). Pui - cat mai rar. La peste nu renunt, pentru ca e sanatos - si avem si pildele biblice in favoarea pestelui.
Oricum ar fi, fara carne fripta, fara ulei prajit. Carnea se poate gati coapta sau la cuptor. Si cartofii sunt mai buni copti sau nature (daca stii sa-i prepari cum trebuie) decat prajiti.
Legume si fructe - numai de la piata. Si nu de la cei care pun pe taraba marfa adusa din strainatate, ci de la tarani. Vegetalele, de fapt toate alimentele de la supermarket sunt o-tra-vi-te.
Lactatele si ouale sunt mai greu de procurat din pacate. Pacat ca sunt asa departe de locurile natale...
De medicamente nu am nevoie, decat in cazuri extreme. Daca racesc, prefer sa las natura sa ma trateze decat sa ma indop cu pastile. Si mai bine apelez la medicina naturista decat sa inghit chimicale.
|
Foarte bine! Pana la urma, e o chestie de obisnuinta! Cu cat esti mai interesat de propria-ti sanatate, cu atat mai usor renunti la tot felul de alimente care nici macar nu sunt necesare organismului si esti mai atent la locul de unde le cumperi.
Eu ma tem ca legea asta urmareste inlocuirea treptata a produselor 100% naturale (daca mai exista asa ceva) cu cele modificate genetic. Ar fi prea frumos sa ni se ofere o alternativa, prea frumos....Poate sunt eu prea pesimista, bine-ar fi!