Citat:
În prealabil postat de Trandafir_Alb
Marius_Adrian, la fel am incercat si eu sa fac. De la unii nu primeam niciun raspuns, de la altii: lasa-ma ca eu trebuie sa vad cum ies din criza asta, nu am timp de asa ceva. Eh, pai e un atac direct la sanatatea ta, de ce criza te mai ocupi tu cand o sa stai in spital cu vreo boala grava de stomac?!
Daca noi, cei care urmeaza de fapt sa consumam acele alimente nu ne impotrivim, atunci cine?????
Ma indoiesc ca vor merge in paralel agricultura ecologica cu cea care presupune modificarea genetica a organismelor.
- http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-05-26&id=28941 . Declaratiile deputatilor din articol mi se par jenante de-a dreptul!
|
Pai cred ca era greu de asteptat sa condamne OMG atat timp cat SUA n-a fost in stare sa condamne OMG, sunt niste presiuni financiare imense, importat este ca
MACAR sa se mentina obligativitatea specificarii pe ambalajul alimentelor daca contin produse MG, mi se pare ca este si o cerinta europeana in acest sens.
Pana acum se pare ca exista doar doua produse MG, soia si porumbul, e suficient sa fie evitate, pacat de soia ca era o sursa buna de proteine, dar din pacate cred ca nu se vor opri aici.