Citat:
În prealabil postat de brunhilda
teoria panspermiei am gasit-o prezentata de cineva pe xfacts.com, cred, nu am mai gasit documentarul-confrom careia un meteorit ce continea urme de viata a cazut pe terra.
ideea asta cu pamantul=6000 de ani nu stiu de unde vine, cum a aparut si cine a pus-o in circulatie, in ultimul timp ma lovesc des de ea!?
pai numai daca aduni anii din geneza, nu rezulta 6000! daca e sa o luam si pe alta parte, numai chinezii au 5000 ani de atestare istorica, sumerienii parca 6000 daca nu si mai mult, in egipt s-a acceptat teoria conform careia piramidele au fost construite dupa pozitia stelelor de acum 10.500 ani, deci... nici asa nu prea ies 6000. in al doilera rand nu cred ca Dumnezeu a creat lumea in zile terestre intrucat asa ceva nu exista! chiar si in biblie sunt versete care contin aceasta mentiune, ca timpul lui Dumnezeu nu este acelasi cu timpul terestru! Florin-Ionut ziceai ca tu cunosti pe cineva care ti-a zis ceva legat de asta, am citit ce ai scris despre el, eu zic ca e un om intelept!
|
Pana la urma ce spui tu mai sus, nu sunt tot
teorii?
Ei bine, poate fi un razboi al teoriilor pana la urma, dar cu putina onestitate cred ca poti sa recunosti ca nici una din ipoteze nu are o certitudine absoluta.