Citat:
În prealabil postat de brunhilda
la ce anume te referi ca sunt tot "teorii"- atestarea chinezilor de 5000 de ani nu e o teorie, existenta sumerienilor ca civilizatie infloritoare acum cca 6000 de ani nu e o teorie, pana la urma nici faza cu egiptenii nu mai e o teorie, iar in ceea ce priveste geneza pana in prezent poti sa calculezi singur, asta e o concluzie proprie!
|
Pai te-as ruga sa detaliezi putin, pe ce se bazeaza aceste atestari mai exact?
Concret..
Exista o evidenta concreta a tuturor dinastiilor pana in urma cu 6000 ani?
Citat:
sigur ca da! (sarcastic)
voi cum sunteti asa siguri pe chestia aia cu 6000 de ani, care app. nu mi-a zis nimeni de unde vine?!
|
Pai asa cum am zis pana la urma toate sunt teorii daca e sa privim asa mai piezis. Iti trebuie credinta sa aderi la una din ele, nu?
Dar de ce te-ai iritat asa brusc cand ti s-a pus in vedere sa justifici datarea cu C14?
Citat:
vezi ca e un atlet fara picioare pe care il cunoaste tot globul!
|
Da, dar vezi tu, picioare tot n-are..
Si un ateu si un credincios poate sa ajunga la 80 ani, dar din punctul de vedere al credinciosului, la capatul celor 80 ani ateul va avea o
mare problema.
Hai sa zicem ca
poate credinciosul se inseala.
Dar
daca nu se inseala ateul a incurcat-o urat de tot.
Eu cred ca un ateu destept ar lua in considerare foarte serios varianta asta.
Problema este ca nici un ateu nu pare insa sa posede gradul asta de inteligenta.
Citat:
ti-as da cu placere cateva versete din vt sa mi le explici! poate asa ne lamurim totusi cine este Dumnezeu!
|
S-au mai dat, s-au mai explicat, problema este daca ai
bunavointa sa le intelegi.
Citat:
stiinta bineanteles ca este limitata, avanseaza in functie de evolutia omului, nu cred ca o idolatrizeaza careva!
|
Ateii da. De ce?
Pentru ca trebuie sa creada si ei in CEVA.